| xXTheDeadHeroDarkXx a întrebat:

Spuneti-mi repede un mod on care ii pot spune unei fete ca o iubesc spuneti-mi cum sa-i spun ca o iubesc repedeeee dau funda.

10 răspunsuri:
| Edward_2553 a răspuns:

Daca sta la bloc scrii pe partea cu fereastra ei cu creta,vopsea ca o iubesti pe asfalt incat sa poata vedea, daca nu vede singura, o suni., daca sta la curte o scrisoare cu un trandafir rosu, succes

| andreeeeeeeeeeeeeee a răspuns:

O iei de maini, i le saruti, te uiti in ochii ei, si ii spui tu cat poti de sincer ca o iubesti, si ca esti foarte fericit langa ea.

| FloriNk a răspuns:

Sa o saruti pe maini?
Ma tu gandesti?
Parca e o chestie gay rolling on the floor)

| SECRETvip a răspuns:

Direct,rapid,in fata! Nu exista metoda mai sincera si mai placuta! Fara pieteni care ii spun asta,fara sa ii dai de inteles,si fara alte intoarceri,fi direct,pentru ca o fata apreciaza asta, te vede responsabil, si pe picioarele tale, fara frica, be a man!

| Plută a răspuns:

îi spui că o iubești repede.

| Marya_Mary_1994 a răspuns:

Hmmm simplu o saruti :*...si apoi vezi tu ce faci!

| BlackAng3ls a răspuns:

Nu ai nevoie de cineva sa iti spuna cum sa o faci... Spune.i din suflet ceea ce simti pentru ea si va intelege! Bafta!

| Fluffii a răspuns:

Simplu.Dupa parerea mea e cel mai frumos asa, nu cu flori, scris pe asfalt si chestii! Simplu: te uiti in ochii ei si ii spui te iubesc cat de sincer si frumos poti tu :*Bafta:*

| ExtremeBoy12 a răspuns:

Pai nu trebuie sa ai emotii.inaite sa ii zici te gandesti la altceva si o sa uiti de omotii. apoi ii spui si gata!

| Cezara2229 a răspuns:

Nimeni nu te poate ajuta mai mult decit tu pe tine insati.Nimeni dintre noi nu stie exact ce-i in sufletul tau.E sufiecient sa ai curajul sa fii tu insati, cu emotii asa cum esti cu adevarat. Spune-i ce simti, fara alte texte inventate, caci daca chiar o iubesti, ea va vedea asta pe tine.Bafta si curaj!