Are rost atata timp cat simti tu ca are. unele experiente sunt facute sa te faca sa inelegi anumite lucruri
Nu e bine sa te lupti cu morile de vant insa nici sa renunti daca nu simti ca e cazul. Gesturile mici au darul de a schimba totul, fa asta cu consecventa dar si cu rationalism.
Nu. Esti mult prea valoroasa ca sa umbli dupa unu care nu simte la fel pentru tine. Ce naiba? Esti fata, nu te injosi chiar asa!
Nu... Daca nu iti da importanta absolut deloc fii sigura ca nu. Si daca este asa, in orice caz chiar daca ar vrea sa fiti intr-un final impreuna el nu te va merita niciun moment pentru ca daca nu are sentimente cat de mici pentru tine macar la inceput cu siguranta acestea nu se vor inmulti peste noapte. Trist dar adevarat...
Parerea mea.
El are sentimente da nu mi le arata:
Atunci inseamna ca tine la tine si ori e timid dar ma indoiesc ori e mai nepasator din fire, incearca sa vb cu el pe tema asta.
Mi se pare o prostie sa bati, sa lovesti pe cineva la care trebuie sa tii.
Draga mea, daca il iubesti normal ar fi sa lupti pentru a-l castiga... daca nu il iubeai nici tu pe el, nici el pe tine, atunci nu avea nici un rost, iubita. Succes. Te pup.
Este complicat , am trecut prin asta si crede-ma nu are rost. Incearca sa nu mai ai ceva timp contact vizual cu acea persoana si in acest timp gaseste-ti un prieten\iubit si cu siguranta vei uita de el si mai tarziu o sa iti dai seama ca ai facut bine ca nu ai irosit timp pretios degeaba. Mult succes :*
Iti spun din proprie experienta ca nu se merita.Si eu am luptat dupa fostul meu prieten atata timp si m-am ales doar cu dezamgire si un gol in suflet care nu il va mai putea umple nimeni niciodata.
Nu merita sa lupti pentru cineva care nu vrea ca tu sa lupti pentru ea.Nu faci decat sa te distrugi pe tine singura, si nu cred ca ti-ai dori acest lucru.
Incearca sa fi tare si puternica.
Daca si el simte ceva pentru tine va veni el singur la tine.
Lasa timpul sa decida!
Bafta.
Nu uita ce spune Seneca..."Daca vrei sa fii iubit, iubeste." Pana si cei mai duri au deschisa o mica poarta a sentimentelor.
Mario1996 întreabă: