Ce frumos din partea ta, are noroc cu o persoana ca tine langa ea.:-> Pai poti s. o impresionezi doar prin niste simple cuvinte de alint prin care sa ii arati ca o iubesti, si sa fii dragastos cu ea. Un sfat sa nu ii cumperi cadouri prea scumpe si multe, pentru ca se poate invata asasi nu e bine.Sa fiti fericiti impreuna!
Spune-i ca o inseli, o sa fie si mai impresionata. Dar nu neaparat placut. De ce simti nevoia sa o impresionezi?! Pur si simplu fii tu insuti!
Hmm
Pei o poti surprinde tot prin astfel de gesturi marunte dar care conteaza enorm intr'o relatie.
Ofere'i o floare. daca te intreaba cu ce ocazie spune'i simplu."Ce zi e azi? Marti? Cu ocazia zilei de marti atunciTrimite'i sms imediat dupa ce v'ati vazut deja. spune'i ca deja iti e dor de ea.
Fa'i complimente mereu, chestia asta chiar place fetelor.
Bafta!
:X ahh ce dragut din partea taa:X Doamne da-mi si mie un astfel de baiat pai multe alinturi vorbiti mai mult nu incerca chair asa sa o sufoci ...seara cand se culca un mesaj romantic de nb...etc:X
Buna Dani! Sunt fata si eu cred ca ar impresionao pe prietena ta o cina romantica : trandafiri, un cadou... Sper ca ti_am fost de ajutor.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Anonima17191 întreabă: