anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Spuneti-mi si mie ce sa fac. Am fost cu o fata mult timp, vreo 3 ani.In tot acest timp am inselat-o,am avut o relatie bazata pe sex cu o alta fata,era sex si atat. Amanta (ii spun asa ca sa nu mai scriu "tipa cu care eram doar pentru sex",ca e prea lung),s-a departat de mine, dar eu o cautam in continuare. M-am despartit de iubita dupa 3 ani si dupa am inceput sa o caut din nou pe amanta.Ea pana la urma m-a iertat (pentru ca ne-am separat din cauza mea,am facut eu o greseala, nu are sens sa spun ce) si am reluat legatura.Eu acum m-am impacat din nou cu iubita mea si iar „joc" pe doua fronturi ca sa zic asa. Problema e ca acum iubita mea a aflat nu stiu de unde ca eu o insel,nu are nici o dovada, e un zvon.eu am negat, desi nu stiu daca ma crede intru totul.Acum am decis sa pun punct cu amanta,sa o termin de tot cu ea ca sa nu risc sa afle iubita de noi,insa pe de o parte nu as vrea,o vreau si pe ea, le vreau pe amandoua.Ce sa fac?

37 răspunsuri:
| CoquineNoire a răspuns:

Daca iubita ta nu te satisface cum doresti, te inteleg ca ai cautat in alta parte.
cei de sus degeaba te critica, pentru ca de fapt nu stiu care e situatia, si nici eu nu o stiu, de aceea intreb.
dar daca iubita ta te satisface din toate punctele de vedere, si tu tot faci sex cu alta, atunci meriti criticat.
deci nu ramane decat sa ne spui cum sta de fapt treaba.
alege-o pe cea langa care te simti complet satisfacut, sau joaca in continuare pe doua fronturi, dar sa stii ca lucrurile nu vor sta asa la nesfarsit.

| CoquineNoire a răspuns:

In alta intrebare zici ca ai fost tot 3 ani, dar cu un tip.
hotaraste-te, e fata, baiat sau shemale?

| andu16 a răspuns (pentru CoquineNoire):

Eu sunt tip, dar incerc sa privesc lucrurile din toate posturile, ca sa stiu exact ce sa fac happy

| Ofiintă a răspuns:

Arunca-te!

| Sanusperiniciodatalamaibine a răspuns:

Spre ghinionul tau, ori iubita, ori amanta, ori niciuna laughing
Gandeste-te ca iti bati joc de iubita ta.Ea a stat 3 ani alaturi de tine,ti-a fost fidela si tu ii faci asta? Scuza-ma, dar nu esti putin cam nesimtit? Ea s-a gandit sa iti mai dea o sansa, sa salveze relatia si tu tot nu te potolesti. Daca "o iubesti", desi nu prea cred, da-i papucii si ramai cu amanta ta.Are si ea dreptul sa-si gaseasca un baiat care sa o respecte cu adevarat. Daca tu faci tot ce te taie capul.Sauuu..renunta la Amanta si impaca-ti iubita..Merita..pe cand Amanta aia a ta ..nu face altceva decat sa distruga relatii. urat din partea ei ca fata ca asteapta sa fie roata de rezerva oh go on.

| andu16 a răspuns (pentru Sanusperiniciodatalamaibine):

Pe amanta nu o vreau ca pe o iubita, nu am sentimente de genu' pentru ea, o vreau doar pentru sex, imi place mult ce fac cu ea in privinta asta.Insa pe langa sex, vreau si pe cineva cu care sa imi impartasesc viata, vreau pe cineva care sa isi faca griji pentru mine, sa fie langa mine, sa am pe cineva pe care sa o iubesc.Asta am gasit la iubita mea.Stiu ca sunt aiurea fata de ea, deoarece o vreau si pe cealalta, insa tocmai de asta v-am cerut ajutorul, le vreau pe amandoua ca pana acum, dar nu stiu cum ar fi bine sa fac.

| anonim_4396 explică (pentru andu16):

Bun dr tot nu inteleg daca alegi una de ce sa nu le ai pe amn2? iubita nu-ti ofera sex bun sau cum e treaba?
sau amanta nu ar putea sa aiba niciodata sentimentele acelea pentru tine?

| andu16 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ba da,iubita ma face sa ma simt bine d.p.d.v., dar pur si simplu imi place mult ce fac si cu amanta, nu stiu cum sa explic exact, e o placere carnala speciala cu amanta, nu stiu ce sa fac

| Sanusperiniciodatalamaibine a răspuns (pentru andu16):

Cum ti-am spus mai sus..Renunta la amanta..La un moment dat iubita ta se va satura sa te tot prinda ca o inseli, nu crezi? Si fix atunci cand o vei pierde iti vei da seama ca nu o vei mai putea face sa se intoarca la tine pentru ca si-a pierdut increderea.

Am pus punct cu amanta.Sincer,i-am dat-o foarte aiurea,i-am zis la modul ca punem punct pentru ca s-a aflat, si atat.M-a rugat sa ii explic ce s-a intamplat de fapt, cine a aflat si asa, dar eu nu i-am zis nimic.Mi-a zis ca se simte ca si cum as fi aruncat-o la gunoi si ca nu mai vrea sa ma vada niciodata.Mi-a spus-o ca am dezamagit-o total prin felul cum am decis sa pun punct, fara nici o explicatie si asa.Nu stiu ce sa zic...

Ma intreb...ea nu cumva stia ca in ce s-a bagat de la inceput? Pentru ca din cate am inteles in afara de sex nu era nimic altceva. Acum degeaba incearca sa faca pe cea dezamagita..pentru ca ea nu ar fi trebuit niciodata sa accepte situatia.Nu esti numai tu de vina. Este si asa zisa Amanta.

Ba da, stia, dar noi nu voiam o relatie adevarata sa fie intre noi.Intre noi a fost o legatura bazata in principal pe sex.Bine,ca pe langa asta, o forma de atasament tot era intre noi, ca o faceam de 3 ani,ce dracu',nu eram numai la modul "ne vedem,o facem, pa", vorbeam destul de des, ne intelegeam bine, nu stiu cum sa explic.Ma cam doare faptul cum a interpretat, dar nu mai am ce sa fac, nu o mai caut, ca sa nu mai complic situatia, asta e.

Este decizia ta la urma urmelor. Probabil Amanta, s-a indragostit de tine si a inceput sa tina mai mult decat lasa sa se vada..Iti urez bafta :* Ai grija ce faci.

| Oana92 a răspuns:

Tu si toti cei ca tine meritati sa fiti umiliti de femei...pentru ca si voi faceti la fel! Ce sa faci? Spune-i adevarul prietenei tale, ti-ai batut joc destul de ea, totusi, i-ai irosit 3 ani din viata, nu crezi ca are dreptul sa stie ce mizeria a suportat langa ea atata timp?

| Exilee a răspuns:

Discuta cu ele. Nu zic sa renunti la ambele simultan deoarece vor suferi profund si vei provoca rani foarte multe in sufletul lor. Dar marturiseste-le acum adevarul pentru ca mai devreme sau mai tarziu totul se va afla!

| AmFostOdataEuOBaba a răspuns:

Știu că întrebarea asta-i veche, că n-are sens să răspund, dar mă apucă nervii. Nu am citit toate „confesiunile tale, dar îmi faci scârbă! Bă! Tu o vrei pe aialaltă. Nu? Trebuia să te duci cu ea! :@ Dacă voiai doar să ți-o „tragi", renunți la cea care ține la tine! Deși mie mi se pare destul de enervant că tu nu ști să ți la o fată care ține la tine! Dacă vrei doar să te f···, your bisnis! Să nu mă cauți, deoarece nu ști să respecti o fată și m-ai făcut să te „urăsc"! Chiar dacă nu m-ai căuta pentru o relație, nu mă interesează!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

E ce-ti trebuie o amanta?
asta nu iti putea oferii iubita?
poate intr-o buna zii va putea, si va fi de neuitat, si totusi punet ein locul iubitei tale..ca nici nu-mi vine sa cred ca ii spui iubita. punete in locul ei tie ti-ar placea adica ai trece asa cu nepasare ca ea ar putea avea un amant?
eu nu cred...nu mai fiti atata de disperati dupa sex!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

A da si vb aia, alergand dupa 2 iepuri nu te alegi cu niciunul asa o sa fii si tu daca nu alegi...sau pur si simplu renunta la amndoua macar nu le faci sa sufere...constiinta tot va fi acolo

| andu16 a răspuns (pentru anonim_4396):

Stiu ca sunt naspa si ca ma comport aiurea fata de amandoua.Cred ca am o problema.Pe amanta am sa o vreau cred ca toata viata,nu m-am plictisit de ea,chiar daca o vad mai mult ca pe o rezerva, insa chiar si asa, vreau sa o am indiferent ca am iubita sau nu, imi place sa o fac cu ea, simplu.

| Morphines a răspuns:

De ce faci ceea ce faci, ai făcut și îți dorești s-o mai faci în continuare? Chiar nu ai conștiință? laughing În fapt, tu-ți bați joc de „iubita" ta. Crezi că ea merită asta? Și cât de josnică să fie „amanta" încât să accepte să fie la acest statut și doar pentru sex. De altfel, pentru faptul că ești infidel unei relații spune multe despre tine ca om și despre caracterul tău. Nu e bine. Nu e bine deloc. Și dacă vei continua așa, vei strica totul și consecințele vor fi iremediabile. Mai gândește-te și potolește-te cu înșelatul, altfel nu vei avea niciodată o familie stabilă! Și nu cred că fata respectivă merită asta doar pentru că ești tu în călduri veșnice și inconștient!winking

| SefaTa97 a răspuns:

Buna.
Doamne fereste!
Frate, deci iubita ta nu-ti oferea sex(dragoste)? Sau nu-ti ajungea?
Oricum foarte foarte urat ceea ce ai facut! happy
Mai bine renunti la amandoua. Iubita ta nu merita asa ceva!

| Captoresque a răspuns:

Bă, n-am ce-ți face. E și o vorbă: cum îți așterni, așa dormi.

Ți-ai cam căutat-o cu lumânarea, acum trebuie să suporți consecințele. Ești pe cont propriu.

Și bine ți s-a întâmplat. Chiar mă bucur. Trebuia să te gândești de dinainte la toate chestiile astea, și să o părăsești pe prietena ta dacă nu o mai vroiai.

Să-ți fie învățătură de minte.

| BlakeLively a răspuns:

Vrei cam multe, dar trebuie sa alegi doar pe una. De fapt, parerea mea este ca ar trebui sa te desparti de amandoua, si asa profiti.

| Ajutatorool a răspuns:

Esti jucator, dar ai poza cu bambi

| adrianamara a răspuns:

Gandeste-te bine si alege, s-ar putea sa afle ele si sa ramai singur cuc!

| NoNameInAction a răspuns:

Lasale sa se bata pentru tine! Vei simti o senzatieee de numa... Acum sa fim si noi seriosi: fa ce iti spune inima( daca iubesti amanta, alege-o pe ia, daca o iubesti pe fata cuminte, alege-o p ea)tongue

| Edeline a răspuns:

Tu lasi o fata care isi deschide sufletul in fata ta pentru una care isi deschide cracii in fata ta? mai gandeste-te! fete usuratice..amante cum le zici tu.dar o fata care sa fie pentru tine, sa fie cuminte, si sa stii ca e doar a ta..mai greu! daca alegi sa ramai cu amanta, gandeste-te ca poate si tu esti unul dintre amantii ei!

| andu16 a răspuns (pentru Edeline):

"Amanta" nu e o oarecare, am fost primul pentru ea si cred ca si singurul.Intre noi exista o chimie sexuala foarte mare, ne place sa o facem unul cu celalalt.Nu vreau sa ma despart de iubita, dar si de "amanta" mi-e greu sa ma las, pentru ca o vreau d.p.d.v. sexual foarte mult.

| PolishJew a răspuns (pentru andu16):

Ce afemeiat esti ma... nu stiu cum poti sa fi asa nesimtit.Stai lin ca si tie o sa-ti vina randul.

| Edeline a răspuns:

Si inca ceva.scuza-ma ca spun, dar esti fraier ca stai si cauti o asa zisa amantahappyastfel de fete gasesti la tot pasul, poti gasi una chiar si mai buna decat aia a ta...e o vorba.nevasta e nevasta..amanta e amanta

| Alexandraadam2 a răspuns:

Ce faci tu e rau.Meriti cate o palma de la amandoua.Esti nesimtit.Nu meriti pe niciuna :]

| CarlosBogdan17 a răspuns:

Daca astepti putin si iubita ta o sa-ti ofere satisfactie sexuala, dar trebuie sa ai rabdare, pentru ca amanta nu o tii la nesfarsit si nu da cu piciorul la o relatie de 3 ani.Si nu uita e o diferenta mare si o placere de neuitat intre sex si dragoste!

| andu16 a răspuns (pentru CarlosBogdan17):

Iubita mea imi ofera satisfactie sexuala, dar imi place foarte mult ce fac si cu cealalta, imi place, simplu.

| PatroescuLuluLui a răspuns:

Pai daca o iubeai cu adevarat pe iubita ta nu o mai inselai.Iar daca amanta stie ca ai o iubita, dar inca sta cu tine e nesimtita.Dar sper ca nici ea nu stie. Oricum stiu ca esti suparat pe tine pentru ce ai facut, asa ca nu mai zic nimic, decat ca ar trebui sa renunti la amanta, dar daca nu reusesti, atunci inseamna ca nu simti ceva chiar adevarat pentru iubita ta si atunci ar trebui sa te lasi de ea.NU stiu ce sa faci dar stiu ce sa nu faci: sa nu continui sa umblii cu amndoua, caci imi pare rau de fete. Acum tu alegi, caci este sufletul tau cel care alege, nu noi big grin

| andu16 a răspuns (pentru PatroescuLuluLui):

Cu "amanta" am o relatie strict bazata pe sex, prieteni cu beneficii cum se spune. Exista si pentru ea o forma de atasament, ca nu stateam cu ea atata timp, mai ales ca e doar sex, insa nu e cum e pentru iubita.Stiu ca am o problema, pentru ca sunt genul de baiat care *** tot ce prinde, daca s-a ivit ocazia o fac si gata, insa imi place sa am si pe cineva care sa simt ca ma iubeste si la care sa ma refugiez si eu in brate si cu care sa am o relatie de iubire, iar lucrul asta l-am gasit la iubita mea

| PatroescuLuluLui a răspuns (pentru andu16):

Atunci pa amanta big grin
Ar trebui sa te lasi de ea, nu trebuie sa stai cu ea doar pentru sex

| GabyGabytzzu1999 a răspuns:

Frate tu cu mana ta ti-ai facut-o. ""Cu amandoua""? Frate decat 1 in viata ta. Ceea pe care o iubesti cu adevarat nu cea care vrea numai sex deoarece aceea este o ""curva"". Sper ca te-am ajutat happy