anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Spuneti-mi si mie ce sa fac. Am fost cu o fata mult timp, vreo 3 ani.In tot acest timp am inselat-o,am avut o relatie bazata pe sex cu o alta fata,era sex si atat. Amanta (ii spun asa ca sa nu mai scriu "tipa cu care eram doar pentru sex",ca e prea lung),s-a departat de mine, dar eu o cautam in continuare. M-am despartit de iubita dupa 3 ani si dupa am inceput sa o caut din nou pe amanta.Ea pana la urma m-a iertat (pentru ca ne-am separat din cauza mea,am facut eu o greseala, nu are sens sa spun ce) si am reluat legatura.Eu acum m-am impacat din nou cu iubita mea si iar „joc" pe doua fronturi ca sa zic asa. Problema e ca acum iubita mea a aflat nu stiu de unde ca eu o insel,nu are nici o dovada, e un zvon.eu am negat, desi nu stiu daca ma crede intru totul.Acum am decis sa pun punct cu amanta,sa o termin de tot cu ea ca sa nu risc sa afle iubita de noi,insa pe de o parte nu as vrea,o vreau si pe ea, le vreau pe amandoua.Ce sa fac?

37 răspunsuri:
| PatroescuLuluLui a răspuns (pentru andu16):

Atunci pa amanta big grin
Ar trebui sa te lasi de ea, nu trebuie sa stai cu ea doar pentru sex

| Sanusperiniciodatalamaibine a răspuns (pentru andu16):

Cum ti-am spus mai sus..Renunta la amanta..La un moment dat iubita ta se va satura sa te tot prinda ca o inseli, nu crezi? Si fix atunci cand o vei pierde iti vei da seama ca nu o vei mai putea face sa se intoarca la tine pentru ca si-a pierdut increderea.

| andu16 a răspuns (pentru Sanusperiniciodatalamaibine):

Am pus punct cu amanta.Sincer,i-am dat-o foarte aiurea,i-am zis la modul ca punem punct pentru ca s-a aflat, si atat.M-a rugat sa ii explic ce s-a intamplat de fapt, cine a aflat si asa, dar eu nu i-am zis nimic.Mi-a zis ca se simte ca si cum as fi aruncat-o la gunoi si ca nu mai vrea sa ma vada niciodata.Mi-a spus-o ca am dezamagit-o total prin felul cum am decis sa pun punct, fara nici o explicatie si asa.Nu stiu ce sa zic...

Ma intreb...ea nu cumva stia ca in ce s-a bagat de la inceput? Pentru ca din cate am inteles in afara de sex nu era nimic altceva. Acum degeaba incearca sa faca pe cea dezamagita..pentru ca ea nu ar fi trebuit niciodata sa accepte situatia.Nu esti numai tu de vina. Este si asa zisa Amanta.

| andu16 a răspuns (pentru Sanusperiniciodatalamaibine):

Ba da, stia, dar noi nu voiam o relatie adevarata sa fie intre noi.Intre noi a fost o legatura bazata in principal pe sex.Bine,ca pe langa asta, o forma de atasament tot era intre noi, ca o faceam de 3 ani,ce dracu',nu eram numai la modul "ne vedem,o facem, pa", vorbeam destul de des, ne intelegeam bine, nu stiu cum sa explic.Ma cam doare faptul cum a interpretat, dar nu mai am ce sa fac, nu o mai caut, ca sa nu mai complic situatia, asta e.

Este decizia ta la urma urmelor. Probabil Amanta, s-a indragostit de tine si a inceput sa tina mai mult decat lasa sa se vada..Iti urez bafta :* Ai grija ce faci.

| AmFostOdataEuOBaba a răspuns:

Știu că întrebarea asta-i veche, că n-are sens să răspund, dar mă apucă nervii. Nu am citit toate „confesiunile tale, dar îmi faci scârbă! Bă! Tu o vrei pe aialaltă. Nu? Trebuia să te duci cu ea! :@ Dacă voiai doar să ți-o „tragi", renunți la cea care ține la tine! Deși mie mi se pare destul de enervant că tu nu ști să ți la o fată care ține la tine! Dacă vrei doar să te f···, your bisnis! Să nu mă cauți, deoarece nu ști să respecti o fată și m-ai făcut să te „urăsc"! Chiar dacă nu m-ai căuta pentru o relație, nu mă interesează!