| Tudose_Mytrut_1984 a întrebat:

Spuneti-mi si mie ce sa fac.:Am o fata de care imi place foarte mult... Si ea a aflat acest lucrusad. Partea rea este ca este foartee frumoasaa si toti baietii se dau la ea. Mai mult de caterinca...Dar ei fac gesturi gen dau peste fund o iau in brate o pupa la salut chestii din astea. Ce sa fac vaa rog ca sa ma pot pune cu ea.crying!

Răspuns Câştigător
| Cristiann25 a răspuns:

Revin cu un nou raspuns! Trebuie sa iti iei inima in dinti sa o inviti la un suc macar! Iti spun eu cum faceam pe vremea cand eram mai timid.Luam o gura de ceva tare sa ametesc putin si prindeam curaj.Fa asa si o sa ai succes!

7 răspunsuri:
| Azµre a răspuns:

Dă-i o floare!

| Cristiann25 a răspuns:

Scoate-o in oras la un suc, film! Ii poti duce si un trandafir la prima intalnire.La sfarsit condu-o acasa si sarut-o nu fii timid! funda?

| Tudose_Mytrut_1984 explică (pentru Cristiann25):

Preaa mult pentru minee...sad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Te dai pe lângă ea, îi oferi o floare, o scoţi în oraş, la un film ceva, comportă-te frumos cu ea.
Te pup!

| ScarRz a răspuns:

Daca la un suc nu ai tupeu sa o inviti atunci las-o balta, chiamo pana afara si intreab-o macar stii o treaba

| Tudose_Mytrut_1984 explică:

Ehh... am incercat faza cu gentelmanu, dar degeaba, aia cu sucu mie prea rusine sa o facsad plzz vreau ideii cat mai multee

| Tudose_Mytrut_1984 explică:

Cat mai multe ideii va rog!