Incearcă ceea ce crezi că strălucește în gaderoba ta. În special o rochie, căci Este mai elegantă. Nu-i înțeleg pe ceilalți cu comentarii gen " Stai acasă", " La vârsta asta eu mă jucam cu jucăriile". Tu fă ce crezi că-i mai bine. NU lăsa pe nimeni să te facă să te simți prost. Primul meu prieten l-am avut la 10 ani și m-am lăudat la toată lumea cu asta fără a mă intimida sau rușina, căci ce a fost a fost și a fost bine făcut. În orice caz, tu alege ceea ce te prinde cel mai bine. Contează și ziua și dispoziția ta. Crezi că în fiecare zi arătăm la fel ca-ncea precedentă? ) Problema și norocul e că nu . Poți alege culoarea roșie, căci după cum ști ea reprezintă dragostea, dar în mare măsură alege ce te prinde mai bine. Nu contează cum te-mbraci( atâta timp cât te-mbraci pe placul tău) dacă nu ești tu, iar el nu e el.
Succes!:d
12 ani? doamne, eu la 12 ani nu stiam cum ma cheama bine, cum adica intalnire? incearca sa stai in casa, sa inveti, sa stai cu prietenii, lasa "intalnirile" pentru mai tarziu, o sa ai timp si de asta, nu grabi lucrurile, dupa o sa regreti
KiaraHoney întreabă: