| MrWrestleMania a întrebat:

Spuneti-mi si mie cum am sanse la o fata pe care o iubesc foarte mult.
E foarte frumoasa si draguta. Dar cum pot sa mai tin la ea cand ea place pe altcineva, toti baietii mari se dau la ea, o sa rada toata lumea de mine, prietena ei cea mai buna e o nebuna si si ea e cam zuza din cand in cand, a si facut sex cu un coleg din clasa si acel coleg o tot plezneste peste fund prin pauza.
E clar ca nu am sanse. Da ma inebuneste total. E foarte frumoasa si mereu visez ca ma f*t cu ea. Dar... ma da de tot peste cap.
Ce pot sa fac? Ca cu ea nu am sanse. Sunt disperat. Vreau sa ma combim cu o fata frumoasa, da nu o gasesc. Oare cat trebuie sa mai astept.

Funda pentru cele mai multe si cele mai bune sfaturi kiss sad

Răspuns Câştigător
| ŦΛהĩαՀyNøĩƊЇ乇 a răspuns:

Cum ai descriso tu...Nu cred ca cam ai sanse crede-ma am trecut prin asa ceva, cea mai buna cale ar fi sa asteptii pana vine ea la tine poti incepe printr-o invitatie la masa la tine acas' sau nah eu stiu ai mai putea zice direct in fata cand ea te considera in centrul atentiei... o potii lua si te mana daca tu ai tupeu si atunci sa-i spui ce ai de zis:'imi place de tine, visez cu tine' nah ori ce vrei, 'spune-mi am vr-o sansa sau nu, ca sa stiu' si ai incheat farate ce tot te sbatii. fundita?

2 răspunsuri:
| Bianca266 a răspuns:

Dar cati ani ai? depinde cati ai...

| Meff a răspuns:

Detaliile pe care le-ai dat nici nu o privesc pe fata de care iti place, mai mult pe prietena ei laughing)deci nu vad cum te-ar putea ajuta cineva happy plus ca ai niste vise foarte ciudate.