| canarita a întrebat:

Spuneti-mi si mie daca iubitul nu-ti cumpara cadouri sau flori decat la aniversari... te mai iubeste? Mi se pare ciudat ca nu-mi mai aduce o floare macar...la inceput imi aducea foarte des...nu inteleg de ce este asa de zgarcit si materialist...si asta inainte de criza... o floare pe luna inseamna 5 lei...altii imi fac avansuri si ma invita pe te miri unde iar eu il iubesc pe al meu care nicio floare nu-mi mai da...

Răspuns Câştigător
| Notme a răspuns:

Eu am stat cu un baiat 9 luni si nu am primit o floricica din partea lui! + ca a fost "primul".am stat cu altul 7 luni. un singur trandafir dupa 2 luni.altul, am stat 6 luni si iar nici o floare, actualul prieten, avem 1 an, mereu incerca sa ma surprinda, imi aduce bombonele si flori cand ma astept mai putin, chit ca nu ii ies banii din buzunar, el incearca sa ma faca fericita cu mici detalii!
Se pare ca suntem multe fete care apreciem aceste gesturi mici. dar prea putini cei care se mai ingrijoreaza sa ne faca acest gen de cadouri!
Parerea mea este ca te iubeste.in felul lui mai egoist, nu trebuie sa iti arate dragostea neaparat printr-o floare! Se pare ca prietenul tau e mai putin romantic.ai putea sa ii dai indirecte.gen: "Prietenul lu amica mea i-a cumparat un buchet de trandafiriiiii.asa de frumosi erau!"Daca vezi ca nu reactioneaza.atunci las-o balta si multumeste-te cu ce iti da si cu dragostea care ti-o ofera. Sa fii iubita si sa primesti multe multe cadouri si floricele!

15 răspunsuri:
| Yly a răspuns:

E bine ca iti aduce si atunci:d.nu asa dovedeste ca te iubeste, poate a uitat ca iti plac gesturile mici, nu cred ca asta inseamna ca nu te iubeste, eu cred ca sunt lucruri mai grave decat atat. poate are ceva probleme cu bugetul si din orgoliul lui de baiat nu iti spune, eu asa credhappy

| greg a răspuns:

Se poate sa creada ca esti constienta ca te iubeste.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bai canarito, toata viata va fi mereu cate un don juan care-ti va spune ca meriti mai mult decat ti se ofera. ce faci? ii crezi pe toti? si le sari in brate. daca el e materialist si zgarcit tu esti mana sparta inseamna ca va completati reciproc nu? si daca el iti aduce o floare si tu spui; o legatura de leustean nu puteai sa aduci sa termin ciorba asta?

| fabiola a răspuns:

Dar daca te-ar insela si stiindu-ti slabiciunea ar veni acasa cu o floare! Tu ce ai crede atunci, ca te iubeste?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa te gandesti la ceea ce face el bun. Faptul ca nu iti aduce o floare dar te ajuta la curatenie sau mai stiu eu ce. Degeaba iti aduce flori in fiecare zi daca el e un barbat violent de ex. Eu una cred ca asa sunt toti barbatii si daca stai sa te gandesti si noi femeile poate nu le mai dam asa multa atentie ca la inceput... e cam acelasi lucru nu?
Dar daca totusi te deranjeaza asa rau ii poti batea apropouri: dragule da o floare cand imi mai aduci si mie? big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma eu lu prietena mea i am dat o floare si mi a rupt o in fata zicand "nu sufar florile" laughing deci orice e posibillaughing

| dyav0litza a răspuns:

Nu-ti face griji.Asa sunt baietii la un moment dat se plictisesk sa-ti tot aduca cadouri, fac asta doar la inceput pentru ati capta atentia...

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu are nici o legatura dragostea cu florile si cadourile. In iubire nu astepti niciodata ceva de la celalalt, in iubire conteaza doar ce oferi. E normal ca la inceput, in perioada de seductie sa primesti mai multe flori, atentii. Totusi nici atunci nu e normal sa primesti cadouri scumpe, ca doar nu esti de vanzare. In perioada in care relatia este serioasa si stabila, florile si cadourile trec pe alt plan. Conteaza mai mult gesturile, tandretea, intelegerea, respectul. Tu cum permiti altor barbati sa te invite undeva daca ai o relatie? respectul tau unde e?

| MarYoBenucci a răspuns:

Poate n`are bani pe criza asta numai simti nici tu luxu laughing

| just4fun_8801 a răspuns:

De iubit te iubeste... dar face economie la lucrurile care nu prezinta o necesitate crescuta. Voi chiar credeti ca o geanta Prada inseamna "te iubesc?"

| plangacioasa a răspuns:

Stai linistita... mie mia adus la logodna atatlaughing...nu asta conteaza...conteza sa va intelegeti(mia mi-a zis in fata decat sa iti iau flori mai bine iti iau ceva care sa iti amintesaca mereutongue)...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asa e dragostea nu consta intr-o floare dar cum se face ca la inceput era f atent cu tine si acum s-a racit fata de tine dc? Posibil sa fi pus ochii pe alta fata, ori sta prost cu bani, ori te pune la incercare sa vada daca il iubesti cu adevarat. Daca era sa fie zgarcit cred ca era d la bun inceput sau florile si cadourile de la inceput a fost pentru a te cuceri.Totusi sa nu uite fetele ca o floare pe an si un tel odata la 2 saptamana asta nu mai e dragoste.Eu sunt baiat dar ma pun si in locu fetei stiu ca multi baieti sunt badarani si nu ofera nimic la fete doar vorbe goale te iubesc esti viata mea si din pacate unele fete le cade victime si crede.Pt fete... nici sa profiti de un baiat dar nici sa nu vezi absolut nimic din partea lui sau din joi in paste ca asta inseamna ca nu te iubeste si te ia d proasta.Eu unu imi place sa fiu atent cu o fata si sa o bucur atat cat pot numai daca o iubesc.Alti au prietene si nu le da nimic si eu as da dar nu am cui sa-i dau...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bai deci stai linistita, eu te intelg...adica intelg exact unde bati. da ai dreptate.am trecut si eu prin asta si nu am gasit nicio solutie, chiar daca o floare sau o geanta prada nu inseamna te iubesc, noi fetele aveam nevoie de atentiile astea.pentru ca ne fac sa ne simtitm femei, ne fac sa credem ca am ales persoana potrivita care ne iubeste si ne respecta.bineinteles ca nah, cadourile nu trebuie sa vina numai din partea lui.si noi putem face asta, insa asa e de cand lumea.nu fata ii aseaza scaunul, nu fata ii dechide usa etc, dar oricum baietii au cam uitat toate aceste detalii, mai ales dupa o perioada mai lunga, cand ajung sa ne considere cu totul ale lor fara sa se gandeasca in schimb ca va veni si ziua in care ii vom lasa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da te iubeste. iubirea nu consta in florii...important e sa iti demonstreze ca te iubeste. iubitul meu nu imi da flori dar sunt sigura ca ma iubeste... poate pentru el nu e asa important sa iti dea o floare poate iti ofera altceva.nu are rost sa te dezamagesti de la lucrurile astea atat de minore

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce se intampla atunci cand tu ii faci cadouri si el nu? jenant nu asa am patit eu, dar niciodata nu i-am reprosat nimic avem 7 luni de cand suntem impreuna si i-am facut pana acum 3 cadori nu f scumpe dar simbolice. Pot sa sp ca il iubesc f mult si el la fel dar totusi exista indoieli oare nu merit nici un gest din partea lui? vreau sa sp ca suntem impreuna mereu, mancam impreuna iesim in oras dormim impreuna...nu stiu ce sa cred poate nu ma iubeste atat de mult, totusi eu cred ca un mic gest chiar si un cuvant frumos te face mai fericita