Nu e nimic grav :)
trebuie doar sa iti contolezi emotiile sa nu isi dea seama ca e primul tau sartut :)
sa incepem cu teoria :))
te apropii de ea lasi capul usor intr-o parte si va sarutati :)
nu incerca cu limba din prima :-j
uite aici un video care o sa te ajute :P
http://www.youtube.com/watch?v=tCITaAyJR9Y
sau poti sa faci cateva exercitii cu mana :)) suna ciudat dar merge;;) te pup :*
Nu-i greu!
Daca o iubesti si te iubeste nu trebuie sa stii cum sa saruti, o sa inventati voi un sarut al vostru si o sa-l folositi (daca pot spune asa ) de fiecare data cand va intalniti, cand va despartiti.multe cupluri au un sarut al lor si e interesant si frumos!
Bafta!
Lasa-te in voia sentimentelor si totul va fi bine.
Nimeni nu se naste invatat si cu cat practici mai mult cu atat vei stii mai bine sa saruti!
Problema ta nu este asa de grava
Deci dupa ore te duci cu ea in un parculet mai "izolat" te pui langa ea pe banca dupa cateva discutii tu ai sa ii spui ca trebuie sa pleci si inainte de asta te duci la ea iti apropii buzele de ale ai si o saruti cu limbuta. iti introduci limba in gura ei si ii masezi usor limba ei cu varful limbii tale. Succes copile
Szergiu, dar are doar 13 ani cum sa faca asa ceva cu limba? scuze de contrazicere.
Uite ce iti spun eu. Nu trebuie sa inveti nimic, nu este nimic de stiut. Acest sarut (primul sarut) vine de la sine. Cand ve-ti fi doar voi doi impreuna ai sa iti atingi buzele tale de ale ei, doar atat. Cred ca ai sa te descurci. Bafta!
@liveinyoureletters, de ce sa nu isi deie fata seama ca e primul lui sarut?
mai bine i-ai spune ca ea espte prima persoana cu care iti vei imparti primul tau saruto vei emotiona foarte tare si chiar va fi fericita ca ea va fi prima... o sa te descurci tu cu sarutul, dar fi sigur ca si ea vrea sa te sarute sa auzim numa de bine
Un sarut nu trebuie "exersat"... el trebuie sa vina de la sine, asa e mai minunat...
Bafta!
Si eu am tot 13 ani si pana acum ceva timp nici eu nu stiam ce sa fac dar, am observat ca toate vin de la sine! Nu trebuie sa te ingrijorezi pentru asta! Ia-o incetul cu incetul si totul va iesi bine! Bafta :*:*
George0197 întreabă: