| sym0nyck a întrebat:

Spuneti-mi si mie, va rog. sa-mi fac o idee.inainte de a merge la medic!
in primul rand la ce medic trebuie sa merg, de familie sau ginecolog.pentru a-mi face o reteta de anticonceptionale? se fac automat si analize? multumesc

6 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

E bine sa mergi la ginecolog. Acesta iti va face o consultatie ginecologica, iti va pune cateva intrebari si daca nu ai nici un factor de risc, iti va anticonceptionale fara anlize. daca gaseste ceva in neregula la consultatie sau anamnez, va cere analize suplimentare.

Abh
| Abh a răspuns:

Daca te consulta si considera ca ai nevoie, s-ar putea sa-ti indice si analize. Oricum, trebuie sa ta adresezi unui ginecolog.

| anad a răspuns:

De la medicul de familie iei biletul de trimitere la ginecologie pentru a nu plati consultatia si eventual unele analize daca e nevoie.

| hamsterx a răspuns:

La genicolog mai bine pentru ca el stie daca trebuie neaparat sa le folosesti. te pup:*
ps: nu, nu s fac analize.

| ionela86 a răspuns:

La ginecolog, bineinteles.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa mergi la ginecolog.Acolo ti se va face un control amanuntit si bineinteles ca vor urma niste analize la sange.Eu iau anticonceptionale de 1 an si jumatate si totul este foarte bine. Ti le recomand, mai ales ca sunt bune si pentru reglarea ciclului.