Dar de ce te'ai despartit de el daca inca mai simti ceva pentru el.hmm incerca sa treci de plictiseala monotona si sa zambesti mai mult. hmm evita lucrurile care le faceati impreuna si locurile pe unde mergeati impreuna. si vezi poate iti poti face un prieten nou. ceva de genu ca sa il uiti incerca sa stai cel mai mult cu prietenele tale. prietenii sunt ce'i cu care te poti distra stai cu fete din astea mai nebunatice! ca sa uiti crede'ma incerca macar
Nu e foarte greu, desi o sa se intample in timp. Chiar daca initial nu vei simti cine stie ce schimbare, sau o sa iti mai aduci aminte de el si cum era impreuna, incearca sa faci tot ceea ce-ti place. Cauta cateva comedii si uitete, iesi in oras cu fetele ( la film, shopping, aiurea s.a. ). Papa anumite deserturi care-ti plac. Fa orice iti face placere. Un singur lucru evita sa-l faci, si anume sa te ancorezi in trecut, si sa pici in depresie. Bafta, si sper ca ti-am fost de folos.
Esti absolut sigura ca nu mai simte nimic pentru tine? Nu intotdeauna indiferenta cuiva inseamna lipsa de sentimente.
Se poate ca intr-adevar sa nu mai tina la tine sau isi ascunde foarte bine sentimentele.
Si iti spun asta pentru ca si eu am picat intr-o depresie si nimeni nu ma intelegea, pana si parintii mei, credeau ca e o chestie de adolescenti trecatoare, dar a fost mai mult.
Din fericire iubitul meu tinea la mine insa m-a facut sa cred pana la dumnezeu ca nu e asa, eram in stare sa ma sinucid.
Cum poti iesi din aceasta depresie? Raspunsuri sunt multe insa cel mai bun numai tu til poti da. Am sa iti dau si eu cateva idei care poate tiau mai fost spuse: de exemplu este chiar bines a asculti melodii triste si sa plangi, te descarci, iar acest lucru este unul foarte foarte bun. Nu te plange lumii si nu arata nimanui in afara de parinti cat suferi cu atat mai putin lui. Dupa ce o sa intalnesti fel si fel de oameni si baieti o sa iti cam dispara interesul pentur fostul desi, sentimentele se pot duce chiar si dupa 2 ani.
Este foarte important sa te axezi pe alti baieti, daca stai singura si departe de prieteni, iti faci mai mult rau.
Eu zic sa te orientezi pe aparenta de fata increzatoare in sine, care nu sufera dupa o simpla despartire, si care are mai multi prieteni, asta trebuie sa ii arati lui chiar daca nu e asa.
Eu iti doresc mult mult success si tot de aici incolo depinde numai de tine!
Depresie? Pentru ce? Pentru unul care acum nici nu il mai intereseaza de tine.Stiu ca acum vei spune "Da eu tin la el si nu pot sa trec peste" Trebuie sa treci, daca nu mai vrea sa fie cu tine dc iti faci iluzii? Nu o sa iti spun acum sa vorbesti cu el sa incercati sa va impacati daca imi spui clar ca nu ii mai pasa de tine.Poi daca vrei sa uiti ocupa'ti timpul cu prietenii, o carte...castigi mai multe
linarkfts întreabă: