DUPA PAREREA MEA DRAGOSTEA NU SE SPUNE,CI SE SIMTE SI SE DEMONSTREAZA,arata-i prin faptele tale ca este o persoana draga,importanta si iubita,ofera-i afectiune,dragoste,gaseste cuvinte frumoase pentru el,alinta-l,saruta-l,cuprinde-l cit mai des,cere-i parerea cind ai de luat o hotarire,fii reala si simpla cu el,daca te vei comporta in asa fel, atunci singuri v-a vedea si v-a intelege ca-l iubesti, caci dragostea precum am mai spus nu se spune ci se demontreaza si se simte, tu demontreaza-i si el o sa o simta!
Sh eu am vr sa pun aceeeasi intrebare,,,, mersi colega mai facut sa nu ma obosesk scriind poooopp
Iti zic eu gagikmea imi zice ca "au puiu esti dulce ma jur ca as face orice orice pentru tine " si peste 1 saptamana m-am culcat cu ea intelegi asa mi-a aratat ea ca ma iubeste
Nu poți,draga mea! nu dacă vrei cu adevărat iubire din partea lui! poți sa îi arăți ca îți place,dacă asta vrei sa afli,asta e relativ simplu,o sa ți se explice! dar dacă tu simți inima ta cum răspândește dragoste,iar el nu vede dragostea asta,nu o simte, inima lui nu știe sa îți răspundă, atunci în van te strofoci (părerea mea)
Dragostea nu se explica, ea se simte Cel mai bine, daca nu vrei sa-i spui direct in fata "cal" iubesti, ii poti demonstra intrebandu-l daca e bine, daca are probleme sa-l ajuti, sa-l suni pe telefon, sa-l intrebi ce mai face si multe alte lucruri Sunt o gramada. :*
Nai cum sai demonstrezi nimica o sasi dea el seama cu timpu daca chiar tii la el.
wasilika24 întreabă:
HappynewCenusa întreabă: