Deci..am fost in situatia ta...si stiu cum te simti ... daca crezi ca aman2 va iubiti inca si vrei sa ramai o perioada luuuuuuunga de timp cu el am citit in revista bravo ceva foarteinteresant. e vorba de niste vraji si nu esti vrajitoare daca le faci deci stay chill. poate functioneaza sa incepem :
Atrage-ti iubitul inapoi: vraja cu cristale: ai nevoie de un cuart roz, cauta-ti in pat o pozitie in care sa te simti mai comoda.Inchide ochii.respira adanc si profund si pune cuartul in zona inimii Lasa caldura iubirii sa-ti invadeze sufletul.Gandeste-te l stralucirea culorii roz. Apoi rosteste : "te iubesc x"(numele lui) imparte apoi sarutari prin tot aerul precum o actrita. pune cuartul sub perna tipul se va intoarce sigurrr la tine
Vraja cu lamaile: ai nevoie de 1 lamaie un ac de gamalie si o cutie.Cauta-ti o camera linistita ia acul si infinge-l incet in lamaie. apoi repeta numele fostului iubit.laza intre ac si lamaie spatiu de cam 2 cm adica nu infinge acul de tot. pune lamaia intr-o cutie iar cutia intr-un loc intunecat. timp de o saptamana nu ai voie sa misti cutia din loc. dupa aceasta perioada iubitul te va cauta
Iti doresc bafta daca ai nevoie de vraji impotriva suferintei pentru intarirea relatiei sau pentru a avea alt iubit contacteaza-ma
Ahaaa.....deci ea ti-a dat papucii..atunci dragul meu se complica treaba ... daca o fata iti da papucii nu te mai vrea deloc parerea mea. si vrajile habar n-am daca merg si invers
Nu stiu exact ce s.a intamplat pentru a iti da un sfat bun.Dar cred ca cel mai bun lucru de facut e sa o scoti la o plimbare.In care sa lamuriti tot ce nu a mers si sa incercati sa o luati de la capat.Multa Bafta!
Pai ar trebui sa iesi cu ea ca prieteni adica sa va intalniti doar ca amici iar dupa ce se va simti in siguranta langa tine si veti deveni buni prieteni poti sa-i spui ca tu nu ai putut sa o uiti si ca ai vrea sa fiti din nou impreuna dar asta dupa ceva tp ca sa aiba ea timp sa capete din nou incredere in tine bafta! si sper ca te-am ajutat
Pai ai putea sa iti ceri iertare in cazul in care i-ai gresit tu, sa ii spui ca o iubesti si nu ii vei mai gresi sa vorbesti cu ea face to face si sa lamuriti amandoi problema, daca vrei o idee ca sa te ierte poti sa creezi o atmosfera romantica, cum sti tu mai bine. Daca nu pleaca inseamna ca inca mai simte ceva pentru tine si vrea sa o luati de la capat.
loveanddreams întreabă:
Atze întreabă: