| biancaaaaaaaaaaaa a întrebat:

Spuneti-mi va rog cum pot sa slabesc. In afara de sa fac sport pentru ca nu am timp. spuneti-mi pastile sau ceaiuri cele mai bune exemple funda:*

7 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

Pai da, cum sa-ti misti tu coorul ala gras si puturos, sa faci sport?! Ai gasit si scuza, nu ai timp...ce sa zic! Si mai lasa ceafa de porc.

| AnnaS98 a răspuns:

Cele mai bune ceaiuri sunt cele cu anti-oxidanti gen ceaiul verde, negru, rosu si alb. cauta informatii pe internet daca vrei sa stii mai multe, dar cred ca daca bei cate o cana din fiecare, dimineata, la micul dejun (pe care sa nu te gandesti sa'l sari) atunci cred ca va merge. bea multe lichide si nu pune nimic in gura cu 4 ore inainte de culcare. bafta! funda?

| mypasionareyou a răspuns:

Poti incerca ceaiul de urzica sau ceaiul verde. cura cu ceai de urzica e foarte usor de tinut si chiar da rezultate. intr-o luna dai pana la 3 kg jos. trebuie sa bei 1 litru de ceai pe zi( 1 lingurita la o cana de 250 ml) sper ca te-am ajutat:*

| barbieboy a răspuns:

Sex sex sex si ia-o lmai usor cu suptuwinking
Poate imbuci laughing

| deea237 a răspuns:

Apa este esentiala si supa de varza.

| MariaLove90 a răspuns:

Eu iti recomand sa nu iei pastile, deoarece nu iti face bine la sanatate. Bea cat mai multa apa max. 1l pe zi. In rest, mananca fructe, supa de varza. Mananca de 3 ori pe zi. Dimineata, la amiaza si seara pe la ora 17. Funda?

| Sara_6567 a răspuns:

Incearca sa eviti dulciurile si mancarurile grase.Macar 30 de min pe zi trebuie sa ai timp pentru sport happy