anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Spuneti-mi va rog cum sa-l uit pe cel de care m-am despartit? imi poate raspunde cineva la intrebare? va rog mult.merci

5 răspunsuri:
| valy a răspuns:

Doar tu prin vointa poti uita pe cineva. uneori poti sa uiti.alteori nu poti.mai ales daca acea persoana ti-a intrat adanc in suflet...nu cred ca o sa mai poti

| pelu a răspuns:

Auzi e bine sa incerci singura sa-l uiti. daca nu reusesti` stai mai mult timp cu amici prieteni` pentru ca ei daca iti sunt prieteni cu adevarat atunci te vor ajuta tongue bafta multa. daca vrei iti tin eu de urat pelu18 id`u meu happy mai vb

| pelu a răspuns:

Si prin vointa poti daca e mare. iar daca nu incearca sa stai cu prieteni. ei vor stii cum sa te ajute daca iti sunt prieteni. daca vrei vb pe mess pelu18 mie id`u iti mai tin de urat si cine stie poate voi putea sa te ajut :*

| micuta_6925 a răspuns:

SCUMPO, INCEPE DE LA 0.ASA AM FACUT SI EU, m-am asezat la oglinda si mi-am zis ca e timpul sa incep o noua viata! mi-am facut multi prieteni... iar amintirele frumoase erau albe, cele urite negre, astfel trecutul meu nu a ramas decit un film alb-negru.FII OPTIMISTA.si experimenteaza incercin noi senzatii! pupicel

| Malvina24 a răspuns:

Iti faci un nou iubit! il vei uita cu siguranta pe cel vechi!