| vick_2019 a întrebat:

Spuneti-mi va rog, pentru ca nici eu nu imi mai pot raspunde...cum se poate sa se termine o relatie, fara nici un cuvant? Fara sa te mai sune, sa scrie, te respinge?

6 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Stai linistit/a, ca toti patim asa ceva macar o data in viata si se intampla din cauza ca pers respectiva este neserioasa si meschina!

| Alisa a răspuns:

Deci, in primul rand are un motiv bine intemeiat, crede-ma, altfel, nu ar avea de ce sa faca lucrul asta.

am fost in situatia ta, timp de 2 saptamani nu am vb, nu m-a sunat, nimic si nici eu pe el. dupa 2 saptamani, fratele lui a venit la mine acasa si mi-a spus ca prietenul meu nu mai este in stare de nimic. el facuse toate astea din cauza ca mama mea nu este de acord cu relatia, si a si dat in mine ea. dar apoi el m-a sunat si a zis ca nu poate fara mine si ca o sa luptam. ti-am spus toate astea ca sa ai un exemplu.

si eu am crezut ca s-a terminat relatia, stiu ca iti este greu, nu stii incotro sa o apuci, dar mai devreme sau mai tarziu o sa iti explice totul. pana atunci incearca sa nu te mai gandesti la asta, desi e dureros tare.

sau poti sa incerci sa iei legatura cu ea/el (nu stiu daca esti fata sau baiat, scuze) si sa iti dea o explicatie, dar trebuie sa ai grija ca daca va impacati sa nu se mai intample a doua oara chestia asta.

bafta.

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Se poate. Se poate si atat. Roata se intoarce, stiu cum e, stiu ca am gresit si eu in felul asta, dar acolo se ajunge din cauza comoditatii si a amanarii despartirii pe care ti-o doresti, dar nu ai taria de a o face.
( big grin )

| Maxxie a răspuns:

Esti baiat sau fata?big grin pai eu cred ca ...nu se termina ea cu una cu doua!

| bianca_2777 a răspuns:

Se zice, ca unde dragoste nu e, nimic nu e. asa si in cazul tau, daca nu te mai iubeste, nici respect nu are pentru tine. e gresit, dar asa mi se pare. te pup. bafta multa. pa pa

| iulian_2775 a răspuns:

Nu stiu cati ani ai dar toate au un inceput si un sfirsit.lucrurile pot lua o intorsatura nebanuita. timpul rezolva totul asa e o vorba ai putea sa mai astepti putin chiar daca e greu.fruntea sus traieste din plin viata e asa de scurta!