Sa te astepti la ce e mai rau! Presat atat de dorinta cat si de transformarea unui succes intr-un esec vei insista, poate chiar vei exagera... si din cauza asta mor f multe relatii. Retrage-te! Asteapta primele reactii. Daca vine spre tine, primeste-o temperat, nu i te arunca la picioare. Daca nu, zboara pe alta creanga ca s-ar putea sa ti se infecteze rana, si la cat te vad de tanar...
Du-te mai intai si invata limba romana si apoi intoarce-te si pune intrebare din nou.
La primele intalniri poate nu stia cum esti. si a zis sa nu te faca sa te simti prost, asa ca a continuat... apoi.
parerea mea
sau poate nu simte nimic pentru tine. e cu altcineva.
Fata e tare nehotarata. ori nu stie ce vrea, si azi e alba, maine neagra, ori nu stiu ce e cu ea. incearca sa vorbesti calm cu ea ca poate i s`a intamplat ceva si nu stie cum sa iti spuna. sau poate nu isi doreste o relatie de lunga durata, ci numai o aventura. Discuta cu ea si explica`i ce iti doresti, dar las`o si pe ea sa iti spuna ce vrea de la tine.
Eu ma comport asa imediat dupa ce iubitul meu m-a suparat cu ceva ...pentru ca nu mai am chef de lucruri dragastoase sitrebuie sa ma linistesc. Deci asta ar pute fi un motiv- sa-i fi spus sau sa fi facut putin mai inainte de gesturile ei ceva care sa o supere. Posibil, dar la fel de bine pot fi si alte motive.
Inseamna ca trebuie sa o iei mai incet, fara verdicte gen "vreau o relatie serioasa", mai ales dupa primele intalniri. Nu de alta, dar desi se spune altceva, si femeile au instincte vanatoresti. O "prada" care cedeaza imediat este clasificata ca fiind disperata. Iar cand un barbat este disperat, tipa se gandeste ca "ori eu, ori alta, i-ar fi tot una", ceea ce nu este bine. Comunica cu ea, da-i de inteles ca iti doresti ceva serios, dar pana ajungi sa o cunosti intr-adevar si sa ataci punctele potrivite, impune-ti niste limite.
Ce sati zic poate esti prea bun cu ea fii si tu mai sever poate i-ar placea sa fii mai rau, dar daca va fi asa in continuare trimetio dracului.
Inseamna ca nu mai vrea sa fie cu tine, deci fara "linguiala" si alte chestii.
Mario1996 întreabă: