Normal! 3 luni e destul timp,in care ai suferit, ai plans, ai sperat.In momentul in care v-ati impacat ramane ceva din nelinistea celor 3 luni.Este si greu sa crezi ca deodata s-au terminat toate chinurile prin care ai trecut! Si,chiar impacat fiind,in suflet inca ai o mare nesiguranta,deja v-ati despartit o data,daca se va repeta? Nu-i usor sa-i acorzi inca credit.Dar cu multa dragoste de ambele parti totul, incet, incet isi va reveni la normal. Spera si iubeste.Nimic nu e mai frumos in viata!
E perfect normal fiindca oricat de mult am vrea nu putem sterge trecutul cu buretele; despartirea voastra tea marcat intr-un anumit fel si e normal sa te simti nelinistita fiindca tie frica ca o sa jungeti din nou in punctul in care considerati ca va este mai bine fara celalalt. Dupa ce o sa iti recastigi increderea in el nu o sa te mai simti asa
Da.Asa a fost si la mine.depinde si care e motivu` pentru care v-ati despartit.noi in momentu` asta ne-am despartit de tot pentru ca nu mai are rost.
E absolut normal mai ales ca despartirea a fost indelungata si nu sti ce a facut intre timp si cum i s'au schimbat sentimentele.trebuie sa va recapatati increderea unul in celalalt, sa va obisnuiti iar impreuna.veti trece peste asta daca aveti binevointa. daca afli ca a facut ceva cu altele in perioada despartirii nutrebuie sa te enervezi ca ori a facut asta sa te uite, ori nu isi imagina ca va veti impaca.acum trebuie sa conteze doar ce este in prezent si ce va fi in viitor.succes!
Sunt in aceeasi situatie ca si tine dar nu stiu ce sa fac eu as vrea sa renunt ca nu mai este cum a fost! ma vad eu ca nu m-ai am incredere
Daca ai stat cu el o perioada incat sa il stii nu ai de ce sa ai o anumita frica totul va decurge normal ca si inainte daca te iubeste.Si deodata ce a vrut sa fie iar cu tine zic eu ca mai are sentimente pentru tine. Succes sper sa te ajute fundita
anonim_4396 întreabă:
AndreeaI012452 întreabă: