| niki_8739 a întrebat:

Spuneti'mi va rog si mie e normal ca atunci cind te impaci cu prietenul dupa o despartire ( de 3 luni ) sa simti o anumite frica, neliniste prima perioada?

9 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Normal! 3 luni e destul timp,in care ai suferit, ai plans, ai sperat.In momentul in care v-ati impacat ramane ceva din nelinistea celor 3 luni.Este si greu sa crezi ca deodata s-au terminat toate chinurile prin care ai trecut! Si,chiar impacat fiind,in suflet inca ai o mare nesiguranta,deja v-ati despartit o data,daca se va repeta? Nu-i usor sa-i acorzi inca credit.Dar cu multa dragoste de ambele parti totul, incet, incet isi va reveni la normal. Spera si iubeste.Nimic nu e mai frumos in viata!

| Anet a răspuns:

E perfect normal fiindca oricat de mult am vrea nu putem sterge trecutul cu buretele; despartirea voastra tea marcat intr-un anumit fel si e normal sa te simti nelinistita fiindca tie frica ca o sa jungeti din nou in punctul in care considerati ca va este mai bine fara celalalt. Dupa ce o sa iti recastigi increderea in el nu o sa te mai simti asatongue

| Pissy a răspuns:

Da.Asa a fost si la mine.depinde si care e motivu` pentru care v-ati despartit.noi in momentu` asta ne-am despartit de tot pentru ca nu mai are rost.

| Honeybunny a răspuns:

E absolut normal mai ales ca despartirea a fost indelungata si nu sti ce a facut intre timp si cum i s'au schimbat sentimentele.trebuie sa va recapatati increderea unul in celalalt, sa va obisnuiti iar impreuna.veti trece peste asta daca aveti binevointa. daca afli ca a facut ceva cu altele in perioada despartirii nutrebuie sa te enervezi ca ori a facut asta sa te uite, ori nu isi imagina ca va veti impaca.acum trebuie sa conteze doar ce este in prezent si ce va fi in viitor.succes!

| anna01 a răspuns:

Mda, frica de a nu o mierli iar in relatie...perfect norma sa te simti asa.

| zizibela a răspuns:

Sunt in aceeasi situatie ca si tine sad dar nu stiu ce sa fac eu as vrea sa renunt ca nu mai este cum a fost! ma vad eu ca nu m-ai am incredere straight face

| Mike959 a răspuns:

Sigur ca este normal!

| angelina_2665 a răspuns:

Da cred ca e absolut normal! mai apoi totul va fi ok! bafta

| Riry a răspuns:

Daca ai stat cu el o perioada incat sa il stii nu ai de ce sa ai o anumita frica totul va decurge normal ca si inainte daca te iubeste.Si deodata ce a vrut sa fie iar cu tine zic eu ca mai are sentimente pentru tine. Succes sper sa te ajute fundita