Omul care fuge dupa doi iepuri nu prinde nici unul.
Daca prietenul lui frete-tau iti da de inteles ca vrea sa fie cu tine ii spui pe sleau ca tu esti magulita de interesul lui si ca ai fi vrut sa iesi cu el daca ai fi fost libera. Si ia-ti gandul de la el atata vreme cat dureaza relatia ta cu prietenul tau vechi.
Ori daca simti ca nu ti-l mai poti scoate din minte, atunci spune-i prietenului tau ca a intervenit ceva, ca ai nevoie de o pauza sa-ti limpezesti gandurile, si stai singurica o saptamana sa te decizi ce cale sa alegi.
Parerea mea, dar din cate vad nu numai a mea.
Domnul sa fie cu tine si sa te calauzeasca
Despartă-te de primul prieten şi abordează-l tu pe asta pe mess, spune-i că te-ai despărţit de x şi că vrei să fi cu el. Sau aşteaptă să vezi ce-ţi spune el când îi spui că te-ai despărţit, etc. Te descurci eşti mare! Baftă!
Noi putem sa-ti dam sfaturi, dar alegerea iti apartine tie.
Cred ca iubitul tau s-ar simti foarte ranit, dar decat sa IL INSELI, mai bine ii dai papuci.[Asta daca decizi sa ai o relatie cu celalalt].
Ai spus ca ti se pare frumos, de comportat se comporta frumos?
Eu zic sa te gandesti serios cu care dintre ei vrei sa fii[ NU CU AMN2!]...si sa nu regreti dupa. Pentru ca daca il alegi pe celalt si iubitul tau afla ca l`ai parasit pentru el...slabe sanse sa te ierte.
Mult Noroc.
Nu renunta la prietenul tau. o sa-ti para rau.am facut si eu asa, si am regretat alegerea facuta.nu are rost.
Buna,
Faci ce crezi tu ca este mai bine pentru tine dar iti amintesc doua ziceri din intelepciunea populara: nu poti fi cu fundul in doua luntre si cine fuge dupa doi iepuri, nu prinde niciunul. Numai bine!
Si MAI ZIc fetele ca ele au de suferit din cauza baietilor in p*m ca asa am patit si eu cu gagicamea m-a parasit pentru alto ala o sa te creada cur*a daca il inseli... Doamne si mai ziceci ca noi va facem sa suferiti ce dracu
Multumesc d sfaturi da p aktualul nul las...ca am multe in spate cu el...si miar parea nespus d rau
Mmmmm...pai eu daca as fi in locul tau, nu i.as da papucii actualului prieten, deoarece stiu sigur ca el tine la mine, si ca eu tin la el; iar din partea celuilalt, nu stiu daca are intentii serioase, sau daca e genu sa vrea o relatie scurta si nesemnificativa. Pentru tine, asta poate sa fie o faza trecatoare. Daca ai sa te desparti de prietenul tau, si te.ai cupla cu celalalt, iar relatia voastra sa nu fie asa cum iti imaginai tu, p. orma sa nu iti para rau . Esti de 8 luni cu actualul, nu de 2-3 saptamana. Gandeste. te foarte bine inainte, si nu lua o decizie pripita, si p. orma sa iti para rau. Ar fi pacat pentru o relatie de 8 luni. Succes. pupici:*
Mde. ce fel de fete mai sint in ziua de astazi. saracii baieti si pe urma mai ziceti ca baetii nu-s romantici ca nu tin la voi dar cum sa tina la voi daca voi procedati ...ma scuzati de expresie dar porceste rusine si la urma urmei vreti ca sa se comporte cu voi ca o printesa... dupa asemenea fapte precis ca asa si va fi.
Alege ce este mai bine pentru tine. de ce nu ii spui daca amandoi va placeti. bafta
Faci ce simti dar parerea mea e sa nu renunti la pr tau am facut si eu o asemenea greseala si mia parut rau.
Deci nu mai poate un baiat sa iubeasca o fata ca vine unu "frumos" si vai doamne "fat frumos :X " intrebarea e "acel fat-frumos o sa te iubeasca ca acel baiat? rasp este "nu"...stii ceva...esti o proasta si nu iti dai seama de situatie cred ca daca prietenul tau iti facea asta "vaiiiiiiiiiiiiiii m-a inselat nemernicul ~x( m-ai merita o sansa? nu mai merita" deci gandeste-te bine