Salutare. Este o copila, nu te poti astepta la mai multe de la ea. Degeaba-i spui ca nu are sansa cu respectivul, ca sansa norocoasa e la tine, pentru ca nu va intelege.
Sfatul meu este sa nu o mai cauti, nu-i mai spune nimic despre relatia voasta, cea fost a fost si punct!
Meriti ceva mai bun si in plus, o sa ai timp pentru fete. Cautati o relatie mai serioasa, cu o fata mai matura.
Take care, o sa uiti si de ea curand!
Gaseste-ti o fata pe masura ta si las-o pe fetita asta de 16 ani cu,, spaniolul,, ei cu tot
E simplu, nu e de tine fata, ai pierdut prea mult timp deja cu ea, cauta una mai serioasa.
Nu te simti derutat. Nu cred ca-ti doresti alaturi de tine o fata cu un astfel de temperament, asa ca vezi-ti de treaba si n-o mai baga in seama.
Daca vrei aventuri, tine-o. Daca vrei ceva serios, cauta alta. Plateste-i si tu cu aceiasi moneda. Stiu ca razbunarea e arma prostului, dar merita incercat.
E proasta rau
mie una mi=a zis dupa 2 saptamani ca are pe altcineva
bine ca eu am observat ca nu se mai comporta la fel cu mine si eu am pus capat relatiei
la 2 zile dupa asta am intrebat-o care a fost adevaratul motiv pentru care se racise fata de mine
si a zis ca nu poate sa stea cu 2 in acelasti timp
)
Nu mai accepta sa fii cu ea, dupa aia poate spune pe la altii k te invarte cum vrea ea....nah fa cum crezi tuh...bafta!
Eu zic sa intrii in jocul ei si sa o faci sa sufere...preactic sa iti bati joc de ea.