| flaviusss a întrebat:

Spuneti si voi cata minte poate avea fata asta straight face are 16 ani

Deci. Dupa 3 luni de relatie cu ea imi spune dintr-o data sa nu o mai caut ca are pe altu straight face Va dati seama cum m-am simtit, insa nu am mai cautat-o, iar dupa 1 saptamana si ceva ma suna ea si incepe iar sa vb insa eu vb cu ea doar ca si cu o simpla fata deoarece nu mai pot altfel dupa ce a facut.
Iar acum aflu de la prietena ei cea mai buna cu care ma inteleg foarte bine ca ea cica vorbeste cu un baiat care sta in Spania, are 17 ani si vine odata pe an in Romania pentru 2 saptamani si sta la verii lui, iar ea zice ca ar avea o relatie cu alastraight face
Spuneti si voi cum poate gandi asa? Sa creada in relatia cu ala ce sta in Spania si din cate am inteles e si baiat cu bani si nu duce lipsa de fete, insa ea spera la el laughing
Chiar ma simt derutat, oare de ce ma suna asa dintr-o datastraight face. Oricum eu nu ii zic nimic despre "noi" pentru ca nu vreau sa patesc iar asa. Sa o las pe ea sa zica daca vrea ceva?

DAU FUNDA!

Răspuns Câştigător
| h3r a răspuns:

Salutare. Este o copila, nu te poti astepta la mai multe de la ea. Degeaba-i spui ca nu are sansa cu respectivul, ca sansa norocoasa e la tine, pentru ca nu va intelege.
Sfatul meu este sa nu o mai cauti, nu-i mai spune nimic despre relatia voasta, cea fost a fost si punct!
Meriti ceva mai bun si in plus, o sa ai timp pentru fete. Cautati o relatie mai serioasa, cu o fata mai matura.
Take care, o sa uiti si de ea curand!

8 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Gaseste-ti o fata pe masura ta si las-o pe fetita asta de 16 ani cu,, spaniolul,, ei cu tot

evenso
| evenso a răspuns:

E simplu, nu e de tine fata, ai pierdut prea mult timp deja cu ea, cauta una mai serioasa.

| GeosBIOS a răspuns:

Nu te simti derutat. Nu cred ca-ti doresti alaturi de tine o fata cu un astfel de temperament, asa ca vezi-ti de treaba si n-o mai baga in seama.

| JustCosmin a răspuns:

Daca vrei aventuri, tine-o. Daca vrei ceva serios, cauta alta. Plateste-i si tu cu aceiasi moneda. big grin Stiu ca razbunarea e arma prostului, dar merita incercat.

| FcRb1923Madalin a răspuns:

E proasta rau laughing
mie una mi=a zis dupa 2 saptamani ca are pe altcineva
bine ca eu am observat ca nu se mai comporta la fel cu mine si eu am pus capat relatiei
la 2 zile dupa asta am intrebat-o care a fost adevaratul motiv pentru care se racise fata de mine
si a zis ca nu poate sa stea cu 2 in acelasti timp straight face
laughing)

| ralukuu a răspuns:

Nu mai accepta sa fii cu ea, dupa aia poate spune pe la altii k te invarte cum vrea ea....nah fa cum crezi tuh...bafta!

| cristi2295 a răspuns:

Eu zic sa intrii in jocul ei si sa o faci sa sufere...preactic sa iti bati joc de ea.

| Cristian_Herghiligiu_1994 a răspuns:

Nu iti mai pierde timpul cu ea. Nu se merita tongue