Deci.cum sa incep.
Toti baietii vor asta de fapt, dar crede-ma ca la o varsta frageda nu se merita sa faci asta.
Oricat l-ai iubii pe acel baiat.cine stie, azi te dezvirgineaza, maine poimaine va despartiti, si peste 4-5 luni nici nu te mai baga-n seama.
Dar daca te iubeste intr-adevar 'mai mult ca orice pe lumea asta'. nu o sa-l intereseze daca o faci cu el sau nu. Toate vin la timpu lor. Daca te iubeste, va astepta.
Iar daca ii cedezi inseamna ca niciunu din voi n-are multa minte.
Acum. e viata ta, dar o greseala te va costa pe viitor :d.
Btw, funda?
Ar trebui sa apreciezi ca a fost atat de sinceri. Pana la urma toti baietii vor sa va f..., dar nu toti spun asta. Si nu inteleg de ce ziceti ca baietii va f. si apoi va lasa? De ce ar face asta? Plus ca faptul ca faceti sex nu e un serviciu doar pentru baieti, si voua va place asta, degeaba va victimizati atat.
Nu e chiar genul galant evident ca vrea sa faca sex cu tine, doar sunteti impreuna. Daca poti sa treci peste unele grosolanii, impaca-te cu el.
Buna, te inteleg perfect pentru reactia ta, e normala, cum sa fi reactionat cand iti spune iubitul tau ca nu o sa te desparti de el pana nu o faceti? Atunci ce sa inteleg ca dupa ce se intampla o sa te paraseasca? Asa se deduce de aici. Te-a luat cu vb frumoase, cu "teiubesc-uri" ca sa pregateasca oarecum terenul, nu-l crede dupa vorbe, tu trebuie sa simti ca te iubeste. Tu in cunosti cel mai bine, mai descoase-l si daca a spus serios ce a spus lasa-l.
LOL.Adica.Atat de sincer sa fie? Oare nu si-a dat seama ca pierde tot din start?
Eu una spun ca daca nu vrei si tu s-o faci cu el, si e si normal, cred eu, daca te gandesti la ce ma gandesc si eu , si anume c-ar vrea doar sa te... si apoi "ceao bambina!", sa-l lasi, si sa incerci sa nu il mai bagi macar in seama, pentru ca astfel de tipi nu merita nimic.
Distreaza-te, ca nu se merita sa stai in fundul unui baiat, indiferent cat ai zice ca-l iubesti!
Hmm hai sa incep asa si sper ca vei intelege ceva din ceea ce-ti voi spune Nu poti cunoaste cu adevarat pe cineva doar dupa cateva intalniri.Multi oameni poarta masca si afiseaza, la inceput, cel mai stralucit comportament de care sunt in stare. Ei incearca sa fie tot timpul placuti si distractivi si isi tin sub control atitudinile negative. Din aceasta cauza, este nevoie de luni chiar si de ani ca sa ajungi sa cunosti bine pe cineva.De aceea eu unul nu cred in teoria "dragostei la prima vedere" dar o pot accepta pe cea a "placutului la prima vedere". Dar sa revenim la problema ta. Tu trebuie sa stii daca te iubeste sau nu pentru ca asta este foarte important pentru tine.Sta cu tine pentru ca este indragostit cu adevarat de tine sau este o pasiune, o pasiune ce se dezvolta pe visari si fantezii nerealiste. Depinde de ceea ce vrei si tu acum de la o relatie, vrei ceva serios, durabil.sau doar pentru un timp.depinde ce vrei sa-ti ofere dragostea adevarata. Vrei sa-ti ofere incredere, toleranta, bun simt, respect, curatenie sufleteasca, franchete, prietenie, sinceritate... Daca da, atunci stai si analizeaza bine situatia si vezi daca prietenul tau iti poate oferi toate astea. Daca nu-ti poate oferi, atunci sfatul meu este sa-l lasi pentru ca, eu ca baiat, niciodata nu as proceda cum a procedat el. Dupa parerea mea, daca imi permiti, este clar ca la el este doar pasiune.De ce spun asta? Pentru ca dragostea adevarata tine sub control contactul fizic; pasiunea il exploateaza.Doi tineri care se iubesc cu adevarat isi vor tine sub control gesturile de afectiune pentru un timp relativ indelungat de la inceputul relatiei dintre ei.Pasiunea cere astfel de expresii fizice cu mult mai devreme.Mai mult decat atat, contactul fizic reprezinta o parte a relatiei cu mult mai mica pentru un cuplu indragostit, decat pentru unul cuprins de o pasiune oarba.Concluzia! Analizeaza starea relatiei, vezi pe ce se bazeaza ea. Sfatul meu este acela de a nu face asa ceva pentru ca nu se merita.Este usor pentru un baiat sa aiba o activitate sexuala cu o fata pentru ca vine.pleaca; dar este greu pentru o fata sa treaca peste o experienta ca asta, in care prietenul a obtinut ceea ce a vrut si a plecat, iar ea trebuie sa suporte consecintele pentru ca a acceptat. Daca vrei sa mai vorbim despre acest subiect, stau la dispozitie Ai grija de tine, si gandeste matur inainte de a actiona. Te pup :*
Dar nu a spus ca se desparte cu tine dupa ce o faceti! Unde ati citit voi asta? Ca eu am citit ca a zis ca TU nu poti sa te desparti de el decat dupa ce o faceti! Cred ca in traducere libera(desi nu stiu daca s-a exprimat el corect) a vrut sa spuna: Nici sa nu te gandesti sa imi dai papucii fara sa o facem! Ca doar nu ma tinusi pe uscat atata timp degeaba...
Asa e draga mea. din pacate asa e, se folosete de tot felul de expresii siropoase pentru a te impresiona, insa numai pentru a te culca cu el. dupa aia mai mult ca probabil nu o sa-i mai pese de tine, sau chiar mai rau o sa si rada de tine. sfatul meu scapa de el cat mai repede si gasete-ti un baiat care sa te aprecieze. apropo gesturile coonteaza nu vorbele, treci cu vedere de ce ati spune, si fii mult mai atenta la gesturile si modul in care se comporta cu tine
Buna... mi se pare ca tipul asta e olk km prea sincer...deci de aici se deduce ca sta cu tine doar pentru chestia asta.Asta vor toti baietii.
Mai bine despate'te de el fara nici o urma de regret. Te'am pupat:*
Remusopen întreabă: