| sdasfgasgaads a întrebat:

Sry pentru catergorie dar am o intrebare.Azi la bloc am mancat seminte si un veci mi-a zis sa nu mai manc si am inceput sai comentez si i-am vorbit cu ma etc, si faza ca e fost profesor la scoala la care sunt.si m-a amenintat ca imi scade media la purtare la 6 si ma duce la politie... poate sa faca asta?(nu mai este profesor la scoala la care sunt si nu mi-a fost profesor si i-am comentat in afara incitei scolii)

Răspuns Câştigător
| Charlote224 a răspuns:

Nu are cum să facă acest lucru din moment ce nu mai e profesor. Și chiar dacă era... nu putea. Ai făcut acest lucru în afara școlii deci nu are nici-o treabă. Deci fără griji cel mai rău lucru pe care îl poate face este să thinking vorbească cu părinții tăi în rest nu are nici-un drept.
Dar și eu aș fi făcut la felwinking

8 răspunsuri:
| TheSpecialOne a răspuns:

Normal ca poate prostule ca doar cunoaste pe toti ceilalti profesor daca a predat acolo dar cu politia e doar sa te sperie. Daca nu-i sarit de pe fix si nu te mai vede nu iti face nimic dar sa nu cumva sa-l fi injurat...

| Andreea357 a răspuns:

Nu are cum daca nu-i la scolala aia plus ca daca n-are dovezi in potriva ta n-are ce sa-ti faca la politie sau la scoala...nu-ti face griji si nu stiu poate il poti avea si uh cu ceva la mana... daca esti destept poti sa te duci la scoala si sa aflii date despre el si asa mai inventezi minciunele ca n-are ce sa-ti faca.dar sa para si reale intr-un fel sunt un geniu la astea (la rele daca vreti sa vb cu mine idul meu este y.anda85) bafta oricum papa

| DarkAngel_1320 a răspuns:

Nu, nu poatewinking

| Assassin_3792 a răspuns:

Ce-ai frate, sa ma pi#. Stai frate calm, dai in pl# de vecini rolling on the floor. Nare ce sa-ti faca, era in timpul liber. Daca esti in timpul liber iti scade nota doar daca bati pe vrunu din scoala. Da nu mai sparge seminte, un prieten a patit-o cu o baba, a aruncat nebuna apa fiarta si a primit o amenda de 500 lei. Vorbeste si tu cu parinti.

| sdasfgasgaads explică:

Mentionez nu l-am injurat u i-am zis nimica cu pla sau ceva in gen numa i-am zis hai jos daca ai curaj si din astea

| undercover_4494 a răspuns:

Si eu as fi facut la fel, in cazul in care el vorbea primul cu lipsa de respect. Trebuia sa il si injuri, ca doar el a inceput. Oricum, bravo tie. Nu are ce sa iti faca ma, stai calm si injura-l data viitoare. Mai demult, elevii aveau ecusoanele cu numele scolii in permanenta agatate la piept. Era ca si cartea de identitate, si pe mine ma intrebau batranii: "La ce scoala esti?, vreau sa ma duc sa vorbesc cu diriginta ta". Fii sigur ca am gandit logic. Personal, astept sa ma intalnesc cu fostii profesori sa ii injur cat ma tin plamanii sau macar cat m-au injurat/lovit ei pe nedrept, doar pentru ca eram mai mic, insa dupa ce am crescut tot erau revoltati ca nu ii salut...
Media 6 la purtare nu inseamna repetentiewinking

Răspuns utilizator avertizat
| Any_2900 a răspuns:

Nu Cred :d Adica Daca Nu Mai E Profesor... Si + Asta s-a intamplat la tine la bloc nu in scoalahee hee Asa ca nu are de ce sa iti scada nota la purtare :-s Si Cu Politia Nu Cred :-s E Doar O Amenintare :-J Nu O Sa Se Intample Nmk:*