| roflovici a întrebat:

Stateam in banca cu fata de care imi place si amandoi flirtam la greu de vreo 15 de minute desi se mutasera de 10 minute 3 baieti in spatele nostru. Nu stiu daca mi s-a parut dar parca a intrebat retoric "de ce se muta atatia in spatele nostru". La un moment dat unul dintre cei 3 baieti din spatele meu a observat si a zis tare ca "mi-am tras gagica" si a inceput sa o ironizeze. Ea s-a intors inspre ei si a inceput sa discute cu spatele la mine desi el glumea. Nu se punea problema sa-i placa de vreunul dintre ei. Nu s-a mai intors inspre mine decat cand ii spuneam cate ceva si dupa ce imi raspundea se intorcea la loc. A reusit sa-l alunge pe unul dintre ei, dupa care inca unul l-a urmat. Inainte sa plece si ultimul a chemat-o pe colega ei (tot in banca din spate) cu care a discutat pana la sfarsitul orei, timp in care am continuat sa stau cu ea in banca. Pe scurt, inainte sa ma intrerupa acel coleg ea se comporta de parca ma place si apoi se comporta de parca nu ma cunoaste.
Apropo, eu sunt singurul baiat care o face sa rada de fiecare data cand vorbeste cu ea si care o imbratiseaza de cateva ori pe zi. Daca nu-i place de mine atunci nu cred i-ar place de altcineva, mai ales ca nu vorbeste cu baieti mai deloc, cu exceptia mea. (Exista sansa ca unei fete de 14 ani sa nu-i placa de nici un baiat?) (Apropo, ea e genul de fata care flirteaza cu aproape oricine, desi cu mine parca o face putin diferit). Probabil s-a rusinat si a vrut sa se calmeze. Habar n-am. Nu inteleg de ce s-a comportat asa. De asta va intreb pe voi.

7 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Laso nu te complica, santeti copii cine stie ce are in cap daca zici ca are gusturi sa se dea la baieti. Cei care au gagica/c inainte de 18 ani viseaza tu fi om destept si cand faci majoratul te bagi pe fete.

| roflovici explică (pentru mgtow):

Nu vreau sa spun ca se da la alti. doar ca e foarte glumeata fara sa se implice. cu mine face cumva altfel

Nu vreau sa spun ca se da la alti. vreau sa spun ca e glumeata cu oricine. cu mine e ceva mai mult

Nu voiam sa spun ca se da la aslti aiurea cum poate ca am dat de inteles

| marinaa9 a răspuns:

Probabil e mai timida si voia sa fiti singuri ca sa flirtati in continuare iar acei baieti o distrageau de la discutia voastra.Din cele mentionate de tine eu una, nu mi-as putea da cu parea daca te place sau nu.dar cred ca e atrasa catusi de putin de tine daca a fost deranjata de acei baieti in momentul discutiei voastra

| roflovici explică (pentru marinaa9):

Nu e timida de obicei. Poate ca atunci simtea neaparat nevoia sa nu fie intrerupta. Totusi niciodata cand e deranjata nu poate sa ignore.

| roflovici explică (pentru roflovici):

S-ar putea sa fi crezut ca nu imi place de ea deoarece am tendinta sa fiu glumet cu toata lumea si poate a crezut ca o foloseam doar ca sa ma distrez. Habar n-am.