Eu vad mai multe parti rele. Probabil de asta am ales sa nu fiu intr-o relatie cu vreun coleg/ prieten apropiat.
Parti bune:
Va vedeti des. Oricand ai nevoie de el, de ajutorul lui, este imediat langa tine( la propriu). Poti face orele sa treaca mai usor asteptand pauza sa va vedeti, drumul spre casa este mai putin plictisitor. Daca esti posesiva, si mai bine, ii vezi jumate de zi actiunile.
Parti proaste:
Daca va certati, o sa va intalniti inevitabil, desi vei dori sa nu dai ochii cu el. Tot in categoria cearta, daca ea apare intre voi doi vor sti mult mai multi. Sa nu mai spunem de vechile barfe care apar pe baza unui cuplu vazut des.
Te cam plictisesti sa il tot vezi, nu mai ai acelasi entuziasm de a-l vedea in weekend la o cafea daca l-ai vazut in fiecare zi. Intervine monotonia. Apar certuri de genul" te-am vazut vorbind cu x, y, z ".
Daca simpatizezi un coleg, poti incerca sa vezi ce iese Nu iti zic un NU categoric. La urma urmei daca faci o greseala, din ea inveti si pe viitor nu o vei mai face.
Partile bune is ca te vezi tot timpul cu persoana iubita si nu prea are cum sa te insele, partea rea e ca te vei plictisi repede de ia
Mutubal întreabă: