anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Statistic femeile sint mai numeroase decit barbatii. In conditiile astea, nu ar fi mai bine sa se aboleasca dreak monogamia si sa devina legala bigamia? Am avea toti de cistigat, femeile ar fi fericite, barbatii am fi fericiti... si unde mai pui ca am fi mai sincerihee hee adica n-ar mai trebui sa-ti minti nevasta cind te duci la amantabatting eyelashes

14 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
De ce să încurajăm ceva care deja există?
Pa, pa.

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Ioandelasal: Şansa ca un copil nou-născut să fie fată este de exact 66%. Deci după ce că se nasc mai multe, trăiesc şi mai mult aşa că nu-mi spune că e doar 1, 5% diferenţa. Diferenţa reală este MULT mai mare!
Nu ar fi rău dacă s-ar legaliza bigamia dar nu pentru că ar fi femeile mai fericite sau bărbaţii mai fericiţi dar pentru că ar acorda o libertate reală cuplurilor şi în timp ar aboli mentalitatea cretinoidă ce datează de dinainte de Evul Mediu.
Nu e bine nici cum e acum la noi dar nici cum e la turci ci undeva între...

| Derye a răspuns:

Bigamie inseamna 2 sotii, nu sotie si amanta.

Desemenea daca bigamia ar fi legala numarul de crime din dragoste ar creste dramatic. Intrebarea ta, e pusa pe baza imaginatiei, nicidecum a statisticilor.

Get real.

mariana
| mariana a răspuns:

Tocmai acum pe criza asta iti arde tie sa ai doua sotii? Nu crezi ca ar fi prea mult pentru buzunarul tau? Din cate imi dau seama acele sotii "de meseria", nu vor avea serviciu ci, vor sta la dispozitia ta acasa si cred ca te vor obosi prea tare si cu alte solicitari.
Sa stii ca diferenta este doar de cca 1%, asa ca n-ar ajunge cate doua sotii, basca amante, la fiecare barbat.
Eu cred ca poligamia nu este chiar asa de buna pe cum se crede, daca vrei harem trebuie sa-ti angajezi eunuci pentru a pazi fetele de ispite.
Se ivesc prea multe complicatii si de aceea cred ca e mai bine s-o lasi balta, gaseste o fata pe care s-o iubesti si vei vedea ca te vei simti mult mai bine si nu va trebui sa cheltui asa de mult. Desigur pentru a face ce vrei tu, ar mai trebui schimbata si legislatia si nu crezi ca ar fi prea complicat. Pana in prezent bigamia este o infractiune si poti sta la "mititica" pana te racoresti si-ti trece dorul de mai multe.
Daca vrei sa-ti minti nevasta, inainte de a o avea, atunci se intampla lucruri grave si poate e mai bine sa uiti de aceasta dorinta, poti sa faci o impresia proasta si stiu sigur ca tu, nu-ti doresti acest lucru.
Pasarea malai viseaza si calicul praznicul.
Daca iubesti cu adevarat, nu-ti trece prin gand sa-ti inseli partenera/partenerul, acestea se petrec doar atunci cand dragostea, numita asa prin prisma sexualitatii, a trecut repede ca un foc de paie si atunci nu ramane decat zgura, cenusa, care nu mai au sanse de a se "reaprinde".
Sa fii iubit, dorit si fericit dar mai ales sa fii sanatos.

| Denisa a răspuns:

Dalaughing Voi sa aveti mai multe sotii si noi un sot si mai multi amanti. Mie una imi convine!laughing)

| pengu a răspuns:

Buna
hmm...chiar crezi ca toate femeile ar fi fericite? eu una nu mi-as imparti barbatul cu nimeni, e doar al MEU! laughing adica... tie ti-ar place sa iti imparti femeia cu altul sau mai rau cu altii? thinking
cineva spunea... masina, bicicleta si femeia nu se imparte cu nimenihee hee tongue

| pengu a răspuns:

Ehh...nu am luat intrebarea chiar in serios, pentru ca am crezut ca nu este cazul... dar Derye! are dreptate cu crimele, iar eu as fi prima inchisa pentru omor deosebit de grav si premeditat laughing)
app...stii esti cam egoist laughing

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Buna BRO...,
Este adevarat asta dar diferenta nu este foarte mare(undeva in jurul a 1, 5%) iar numarul mai mare provine din faptul ca femeile traiesc mai mult ca barbatii. Ti-ar conveni o femeie varstnica amanta? Numai bine!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Aaaaa... dragut BROhee heesi daca se iau nevestele la ciondaneala? Ca pana la urma in viata nu-i ca in film(nevestele sa fie cele mai bune prietene, sa fie mereu una langa cealalta, sa se ajute reciproc si sa accepte fara nici-un comentariu impartirea partenerului de viata). Sau si mai si:ce te faci cand trebuie sa-ti minti nevestele cand te duci la amanta/amante? Ia gandeste-te; sunt doua si cand or afla ele...bataia nu ti-e usoaralaughing. Mai bine ramane totul asa cum e si mai bine lasati voi dreak(cum iti place tie sa spuitongue)amantele(valabil si pentru femei)hee hee.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ioandelasal, nu nu nu nu, nu-mi strica placerea laughing
Katya, lasa ca nu se cearta ele, le impac eu he he he devil
penguina, pai fumeile sint mai multe, nu barbatii big grin Ce bine ca nu trebuie sa ne punem problema cum spui tubatting eyelashes tongue

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

BRO, nebunaticulesmug! Pe amandoua de-o data sau pe randhee hee?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Asa ma gandeam si eu. Sa se imparta frate cate doua sa ajunga la toata lumea.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ma indoiesc ca voi veti fi fericiti, ci doar mai extenuati! In mod legal!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Auzi, frumoasa smecheria waiting.
Si noi cu ce iesim in plus ca vad ca tu vrei sa te simti bine cu doua dar noithinking
Chestia asta mereu a fost in mintea mea : Barbatul daca se saruta cu alta nu e crima! Dar daca femeia ia exemplu lui nici un pas nu mai e pana la divort sau la par...ca faceti spume.deci voi sa ne inselati dar noi sa fim sfinte sau cum thinking
Deci chiar nu cred ca iti convine in timp ce tu esti cu amanta/a doua sotie [ nu am inteles prea bine ideea laughing], femeia ta sa se arda cu altu.