Avem povestea speciala din viata asta banala, gramu de suspans necesar pentru a iesi din impas!
Nu mai sunt fetita pe care o stiai tu mai de mult
Poate nici n-ai observat
De la un timp am mai crescut
Zambet fals.Privire plina de ura.Cuvinte aruncate`n vant. Minciuna! Si toate fara nici un motiv! Am gresit din nou.Am Oferit dragoste, Unde trebuia sa ofer indiferenta
Nu ma-ntreba ce gandesc, Nu ma-ntreba ce doresc, Traiesc prin tine, Nu ma-ntreba de ce rad, Nu ma-ntreba de ce plang, Imi e bine
Sunt clipe din trecut peste care am trecut.sunt momente in viata care sincer m'au durut.sunt clipe care nu au fost in totalitate uitate.sunt clipe in viata cand nu poti trece peste toate
Iubirea noastra e ca soarele de dimineata.Rasare cu tine in suflet apoi de-a lungul zilei traieste in inima mea, pentru ca apoi noaptea sa apuna linistita si chiar daca uneori soarele e acoperit de nori, iubirea mea va face totul sa rasara si sa apuna zi de zi doar pentru tine
Si ma simt implinit cand la tine ma gandesc
Simt ca traiesc si simt ca innebunesc
Si-mi place sa aud cand imi spui " te iubesc "
Poate ca traiesc intr-o lume imaginara
Nu stiu cum m-am indepartat de lumea reala
Si nici nu vreau sa aflu, e mai bine asa
Singurul lucru e ca stiu ca e din vina mea.
Nu-i pentru prima oara
Imaginatia-mi zboara
Dincolo de culmile cunoscute de voi
Departe de orice bariera pusa
In mintea mea nu e urma de regula impusa
Decat de dorinta distrusa
Si facuta cenusa!
Atunci când nu ştie ce simte.atunci când greşeşte şi minte. oferă-i doar dragostea ta atunci are mai mare nevoie de ea
Sunt Asa Cum Sunt.Sunt Cum Nimeni Nu Ar Vrea Sa Fie.Sunt Eu Si Atat.Cu Nimic Mai Deosebita.Dar Totusi Diferita
Te-am iubit Tu nu sti cat ma doare Ai plecat Universul nostru moare Te-am iubit Insa totul este scrum Nu poti schimba nimic E prea tarziu acum
Mi-e dor de inocenta ce caracteriza orice copil cand faceam o prostie scapam intotdeauna subtil
Au fost zile in care fara tine nu puteam sa stau Dupa cateva luni ai fost doar un motiv in plus sa beau Zilele trec La fel si visele Si intre noi raman doar amintrile
Stii ca imi doresc, orice s-ar intampla Un inger fara aripi sa vina in viata mea Sa poti sa il iubesti, sa poti sa il doresti Un inger fara aripi dintr-o carte de povesti
Trec zile si nopti, durerea ramane aici E greu sa ma gandesc ca astazi suntem doar amici Incatusat de sentimente si cuprins de un mister Trec clipele fara tine, trebuie sa fiu de fier
Au fost zile si nopti, au fost tigari si sticle, Au fost poze si lacrimi si diverse tentative
estiun trandafir crescut in inima mea, promit sa devin apa, aer si pamant ca sa nu te ofilesti dar tu promiti sa infloresti doar pentru mine?
Imi cade o lacrima din ochi si nu stiu ce e cu mine. dar un singur lucru insa stiu mi-e tare dor de tine
Nu vreau sa vars lacrimi vreau sa imi pastrez surasul Pentru ca dupa lacrimi vine plansul Au fost atatea lucruri ce ne-au legat In tot acel timp de neuitat
Ma faci sa te iubesc, Ma faci sa te dorec, Ma faci sa innebunesc si nu e prima data Cand vin sa iti cersesc Puterea sa ma indragostesc De partea ta intunecata
Mi-e dor de unele momente unele chiar demente unele hazlii alte de care nu vreau sa mi le aduc aminte
De amintiri ma leg Si jur ca nu inteleg De ce inca tanjesc La momentele in doi Si de ce sa ne ascundem Cand iubirea e in noi Plangeam in talent Doi copii increzatori
Ganduri in miez de noapte Stabat fiind linistea intunecata Si dorul plin de suspini E un chin in vis desprins Din subconstien ca as vrea sa nu te pierd Sa te am permanent
E prima vara din primul an Azi numai ploaia imi bate la geam Si imi aminteste cat te iubeam
Am obosit sa-mi caut loc Am obosit sa tot provoc timpul. Nu sta in loc.simt ca ma sufoc si apoi.dau inapoi. Sunt in deriva.
E prima noaptea cand imi e frig Bratele tale nu ma pot incalzii Un suflet rece eu nu pot iubii
Degeaba plangi nu mai e cale de impacare N-o sa dispar ca si fumu'n zare Chiar daca doare ma face mai puternic Si astept de la viata o noua provocare E de ajuns am incredere in mine
M-am saturat sa te cred atat, Sa imi spui ca ma iubesti, atat de mult. Dar de fapt tie nici macar nu ti-a pasat, Daca suntem impreuna, sau s-a terminat.
Ma tot gandesc numai la el, as vrea sa inteleg tot ce simt eu acum. u si cu mine avem acelasi drum [:-x]
nu e vina ta ca ai gressit. e vina mea ca te-am iubit
e tarziu sa imi ceri sa mai fiu cea de ieri.cand uh acum esti nicaieri. dupa cate ne-am zis.m-am inchis intr-un vis.acolo totul e asa cum mi-ai promis
Intelege ca trecutul nu mai vine niciodatasadNumai amintirea mai poate spune.asa a fost odata sad
nca nu te-am uitat eu traiesc pentru a visa Am fost prea indiferenta, iar acum simt lipsa ta
Nu pot uita ziua in care, te-am vazut prima oara Nu pot uita cand ne-am promis, o relatie speciala Nu pot uita privirea ta si chiar nu am scuze Dar esti singurul care imi aduce zambetul pe buze
Si orice s`ar intampla.noi intr-o zi ne vom revedea. Si pana atunci stiu ca si tu ma vei pastra, undeva, in inima tasad am pierdut tot. Te iubesc
te-ai jucat cu inima mea
cand ea ti'a oferit tot ce avea
cred ca iti pare rau
dar nu poti sa te intorci acum
Stii, eu pe tine te iubesc Stii, fara tine innebunesc Intelege, cu tine vreau sa fiu Intelege, fara tine e pustïu. sad te iubesc
[ Hai să-ţi zic câte ceva din viaţa mea. Nu am ştiut ce-i aia, Copilărie fericită Într-o lume de cristal Eram un ciob de sticlă.
Ma inec in lacrimi de dor Ma sufoc in aer mult pre trist M-am obisnuit sa ador o iubire care m-a ucis…o iubire care m-a ucis…o iubire care m-a ucis...o iubire care.sa stins [ poza cu bete de chibrit
Atunci cand ingerii vor prinde si ei viata Vor sti ca tu ai fost a vietii mele prefata As vrea sa inteleg de ce Timpul se opreste De ce doar glasul tau este cel ce ma raneste
iarta-ma te rog, revino'n viata mea nu asculta ce spune lumea asculta ce spune inima incearca sa vezi tot ce e bun la mine si nu lasa iubirea noastra ca o simpla amintire
Ma doare atat de tare ca stiu ca trecutul nu se poate intoarce Ma doare atat de tare cand trebuie sa traim doar din amintiri Ma doare cand iti e teama sa imi mai zici" te iubesc " Ma doare cand taci si nu esti tu
3. He who laughs last, laughs best! But he who laughs first, sees the point (cel care rade la urma, rade mai bine! Dar cel care rade primul, intelege poanta);
4. To be or not to be, this is the question (a fi sau a nu fi, aceasta este intrebarea);
5. A bad workman always blames his tools (un muncitor prost da intotdeauna vina pe unelte)
6. A bird in the hand is worth two in the bush (o pasare in mana face mai mult decat doua pasari din tufis);
7. A faithful friend is hard to find; remember man and keep in mind (un prieten adevarat este greu de gasit; sa tii minte asta)
Salut! Uite aici niste statusuri de dragoste:
1) Prima data cand te-am vazut mi-a fost frica sa te ating, prima data cand te-am atins mi-a fost frica sa te sarut, prima data cand te-am sarutat mi-a fost frica sa te iubesc, acum ca te iubesc mi-e frica sa nu te pierd…
2) Daca drumul catre tine ar fi asternut cu foc eu as trece printre flacari si n`as regreta deloc.
3) Imi reamintesc clipa dulce, cand ai aparut in calea mea, ca o fantoma ce seduce, cu parul tau rosu ca focul si ochii tai albastri ca cerul senin de vara, imi reamintesc primul sarut care ne-a unit si zabetul tau dulce… Te iubesc!
4) Dumnezeu a creat niste ingerasi si i-a pus sa se joace, dar unul era asa de dulce si de dragut incat ceilalti l-au aruncat pe pamant. Ups!? Te-ai lovit?
5) Cand ma gandesc la infatisarea ta de ingeras buzele mi se umezesc gandindu-ma ca ti-as putea vorbi in soapta, spunandu-ti vorbe dulci…
6) De-as fi apa n-as mai avea nevoie de lacrimi, de-as fi foc n-as mai avea nevoie de caldura, de-ai fi doar al meu n-as mai avea nevoie de nimic.
7) Cand sinceritatea ochilor tai va parcurge aceste randuri, te rog opreste`te din tot ce te retine si gandeste-te la mine. TE IUBESC!
8) Fara tine ma sting… Ma hranesc doar cu nopti din trecut… Stelele plang in urma ta…Cum as putea sa uit… Cerul e trist… toate vb numai de noi… iar mie… mi-e dor de ochii tai...
9) Oriunde ma uit vad privirea ta. Oriunde merg, simt atingerea ta. Nu am curaj sa inchid ochii, pentru ca stiu ca ai aparea in fata mea si nu i-as mai deschide…
10) Cand un pictor orb v-a picta sunetul unei petale de trandafir cazand pe o podea de cristal atunci inseamna ca te va iubi mai mult decat mine... Te iubesc!
Sper ca te-am ajutat!
xZozole întreabă:
Beibyyyyy :-x întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: