anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Statusuriilove struckkiss
Noilove struck

2 răspunsuri:
| GiiaaBăă a răspuns:

E greu sa stai in banca,
la tabla sa privesti,
cind nu e linga tine,
baiatul ce-l iubesti''''

de ce repeti aceeasi greseala daca mai sunt inca 1000 de greseli pe care le poti face

Intuneric, ...umbre,...
Sa nu te temi,
Chiar de-s hartoape...
Inseamna ca LUMINA e aproape!

foaie verde rug de mura...deranjezi, o iei in gura

D.N.D dau cu sapa in ciment

alfabetul incepe cu a, b, c,... numerele cu 1, 2, 3,... muzica incepe cu do, re, m, i si prietenia incepe cu tine si cu mine

| pink10 a răspuns:

Nimeni nu te poate inlocui! Avem vise impreuna, care trebuie sa se implineasca

[ day dreaming ] Esti un inger in visele mele, stapanesti inima mea! Esti un inger venit dintre stele, jumatatea ce`mi lipsea! :X

•Nu cred ca voi putea vreodata sa definesc sentimentul ce ne leaga...

Ai fost intotdeauna langa mine iar al tau glas m-a sfatuit in taina! Iti multumesc ca existi si ca iti pasa de mine

Uita-te La nOi; X.Si daca vei comenta Ceva.Scz! fetita mea Dar JtII CVaa`?smug Te cam roade invidia!(Te iUbEsCCCCcc!)

#. Decat sa le dau satiiisfactie. CelOr ce vor sa ma vada cazand! Mai bine. ma daram siingura =]] Sh`o sa cad razand! =]

Uită'te la noi; x Şi dacă vei comenta ceva.Scz! Fetiţa mea. Dar ştii ceva? Te cam roade invidia

Ce-ai patit papusa de te uiti urat? Ai ceva cu mine sau e doar teama de sine ca sunt mai buna ca tine?

Nimeni nu-mi poate fura zambetul care-mi apare cand ma gandesc la tine! Si nimeni nu-mi poate fura inima, pentru ca ea deja iti apartine! ♥

""Stiu ca va fi bine. Ca tu vei avea grija sa fie asa. Dar Doamne, tu stii cel mai bine. El e cea mai importanta persoana in inima mea! love struck""

"• Model de femeie care caute scanteie • Il parasesti pe fraier • Asta`i cea mai buna cheie •""

ce ziceti voi? stiti bine cã nu-mi pasã. voi sunteti multe, eu sunt doar una, dar la toate vã dau clasã! :X
Si oricat de greu ar fi, nu voi renunta, esti persoana care mi-e redat speranta ♥

Cateodată oamenii se impiedică de adevăr, dar de cele mai multe ori se ridică şi merg mai departe! ♥

Întrebări similare