| Sara2 a întrebat:

Stau ca fraiera cu telu in mana si astept sa ma sune, si nu ma suna, cand suna tresar dar de fiecare data e altcineva, la naiba cu viata asta crying

12 răspunsuri:
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Bună. Sună-l tu.

pa, pa.

| Libelle a răspuns:

Da un mesaj la toti prietenii si zi-le sa nu te deranjeze zilele urmatoare, sa nu mai sune telefonul.
si nu mai sta cu telefonul-n mana ca asa nu suna nici la pastele cailor.nu suna cand te astepti tu, suna cam atunci cand nu te mai astepti.

| Азбука a răspuns:

Compui versuri pentru vreo manea?

| tarziu a răspuns:

Nu mai am baterie, pe bune ca am vrut sa te sun

| anOnimăăăă a răspuns:

Sunt multi altii cu care ai putea fi fericita, sa ai intotdeauna incredere in tine, acolo undeva exista un baiat doar pentru tine, nu are rost sa tanjesti dupa unu care iti face rau.

| alexgogo a răspuns:

Da... foarte naspa. Sper sa-ti treaca, sa va impacati sau altceva. Succes

| alexxx_5812 a răspuns:

Si de ce nu il suni laughing) si uite asa nu mai stai cu telu in mana.

| princess_1786 a răspuns:

Eu am asta asa 1 luna si degeaba! Tu cat vreai sa mai stai? Cateodata e bine sa faci u 1 pas dar fi atenta cum il faci! pupci

| Sonny_5515 a răspuns:

Presupun ca este vorba de un baiat. voi fetele intotdeauna asteptati sa fiti sunate...suna-l tu si vezi ce zicebig grin

| andreeeeeeeea a răspuns:

Si unde e intrebarea in fraza ta?laughing)
nu ne intereseaza pe noi ce ti s intampla aici e forum d ajutor si intrebari fato

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si totusi care e intrebarea? oricum, eu zic sa nu fii fraiera si sa-l suni! adica nu stiu la cine te referi da cred ca la prieten... sper ca nu ma insel.stiu ca esti fata si tii la chestii din astea: sa ma sune el primul, dar crede-ma, e chiar stupid. daca simti ca vrei sa vb cu el suna-l si gata!

| Masterrrrr a răspuns:

Vreau sa te sun. ooo... vreau sa te sunnnn