| SeNNzaTiOn a întrebat:

Stau cu o fata de un an si as vrea sa fac dragoste cu ea(ma lasa sa i pun mana pe sani, pe fund) cum sa procedez? daca nu vrea ce fac?

Răspuns Câştigător
| neutrino a răspuns:

Stai cu ea sau esti cu ea? Daca nu vrea, mai insista, are si ea mandria ei care nu-i permite inca sa stea. Acum aplica tactica gainii, dar pana la urma se va impiedica.

| VerginicăVacăGrasă a răspuns (pentru neutrino):

Cum adica tactica gainii?

7 răspunsuri:
| EnvyU a răspuns:

Continua sa faci ce faci, dai cu saruturi pasionale si mangaie-i tot corpul nu doar sanii si fundul, pe burta pe gat pe spate pe picioare, incearca usor sa o dezbraci, nu stiu sincer totul vine de la sine daca sunteti singuri.

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Wuaaaa cum ai rezistat un an? e foarte usor, intr-o noapte pregateste o bautura tare care sa o ameteasca si va faceti de cap nu uita de prezervativ

| RAY a răspuns:

Jalnic un an si nimic

| Emilian65 a răspuns:

Daca te lasa sa o mangai pe sani si pe fund, inseamna ca nu ar zice ba daca i-ai propune sa faceti sex. Daca nu vrea, las-o ca iti va zice ea cand este pregatita pentru sex.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am fost in aceiasi situatie cu prietena mea. Trebuie sa insisti mai mult si prin alte zone chiar daca nu te lasa, sa i faci multe complimente... Fai invitatie la un film la tine acasa cand esti singur.

Răspuns utilizator avertizat