Păi eşti stresantă draga mea.
Acum... că-ţi zice că eşti proastă e cam urât din partea lui şi asta ar trebui să discutaţi între voi căci aveţi ceva timp împreună şi ar cam trebui să vă cunoaşteţi.
Totuşi, dacă spui că atunci când vă vedeţi se poartă frumos, e clar că problema este doar a ta. O relaţe nu se bazează pe "intratul pe tine" pe messenger sau pe scrisul de mesaje.
Astea sunt superficialităţi.
Şi eu când sunt departe de prietena mea (sunt fie eu, fie ea plecată în diferite colţuri de ţară) nu o sun din 3 în 3 minute sau îi scriu mesaje decât dacă am ceva în mod expres să-i comunic.
Dacă se poartă cu tine frumos nu înseamnă că e indiferent. Dacă nu-ţi scrie mesaje înseamnă că nu are ce să-ţi comunice în acel moment şi e corect aşa.
Cel mai bine comunici cu el.
Eu nu sfătuiesc pe nimeni să fie indeferent pentru că, în cazul meu, indiferenţa mă îndepărtează şi nu mă "doare" aşa cum spun cea mai mare parte dintre fetele de pe-aici de pe site.
Sănătate şi iubiţi-vă frumos.
Simplu, cu indiferenta lui el trebuie pe tine sa te faca si mai tare, si sa fii si u indiferenta. Indiferenta doare cel mai tare! Daca el vede ca si u esti indiferenta isi va schimba comportamentul fata de tine, daca nu nu are rost sa te chinui atat cu el si cel mai bine ar fi sa va despartiti. Aici u esti singura care sufera si nu stiu daca iti place asta
Tocmai ti-ai raspuns la intrebare. Nu exista o formula prin care sa fii indiferenta. Pur si simplu iti impui sa fii indiferenta si gata. Cum ai proceda daca in loc de el ar fi altcineva procedeaza si cu el. Simplu ca buna ziua.
Succes.
Draga mea. nu stiu cum poti sa stai cu un baiat care te face proasta si stresanta. adica inteleg ca sunteti de mai mult timp impreuna si ca ti la el. dar daca el vorbeste asa cu tine.
ce ar fi sa ii spui ca mai bine ar fi sa luati o pauza? ca sa vezi cum reactioneaza. si daca nu ii pasa inseamna ca nu te iubeste si nu vad de ce ai mai sta cu el
Si eu incerc sa fiu indiferenta doar ca nu prea reusesc problema e ca nu inteleg cum poti fi cu cineva care te face PROASTA.stresanta nu stiu daca esti poate esti si poate se mai iarta dar cum sa te faca proasta.nu stiu daca sa iti zic sa te desparti de el ca daca te va ruga sa nu o faci si iti va promite ca te schimbi pe urma s-ar putea sa folosesti ca pe o metoda de santaj si daca te obisnuiesti asa nu mai scapi de asta(asa am patit eu.si imi dau seama prea tarziu cat gresesc ca zic mereu"ne despartim"pentru ca tot eu sufar daca zice"daca asa e decizia ta..."ca s-a cam invatat ca mereu ne impacam si nu mai e la fel)dar ai putea sa ii zici ca te deranjeaza si tiar place sa se poarte mereu frumos nu numai cand sunteti impreuna si ca daca nu se schimba va trebui sa va despartiti.si incearca sa nu il mai cauti tu pentru ca abia atunci isi va da seama ca ii lipsesc mesajele si telefoanele tale.INDIFERENTA DOARE CEL MAI TARE.
Te simti bine cand El te face proasta /stresanta si etc?! cred ca nu, atunci fata mea pune piciorul in prag, fate respectata. spune-i la telefon"mai baiatule in ultima vreme ti-am permis km multe si deja m-am saturat de jicnirile aduse la adresa mea. daca crezi ca sunt proasta atunci du-te frate la alta, pe care o consideri tu desteaptadupa ce ii spui toate chestiile astea ii inchizi telu. daca tine la tine si nu vrea sa te piarda o sa te sune inapoi, o sa incerce sa vb cu tine cu orice pret. dar nu ii raspunde din prima, mai lasa-l sa insiste si spune-i sa iti dea explicatii.nu ceda din prima si fii indiferenta ca si cum te-ai saturat de el si ca nu mai vrei sa treci prin asa ceva.ai grija de tine si nu te mai lasa calcata in picioare(sa zic asa)niciodata nu o sa te respecte daca o sa il lasi sa -ti vorbeasca asa.
cu intalnirile :spune-i ca de azi incolo vrei sa iesiti pe afara, in parc/club etc. sa nu mai te duci la el sau invers.
of, of.sa fiu in locul tau ce i-as fii facut. l-as face sa se simta ultimul om de pe pamant.
Pai daca se comporta frumos cand sunteti impreuna inseamna ca poate cand e pe mess are lucruri mai importante de facu decat sa intre pe tine si sa te intrebe banalul "ce faci ? "
Hahaha.hmmm,cred ca vorbesti de ex-ul meu. l-am regasit in descrierea ta, vai eu am incercat sa ma abtin de la sms-uri, sa fiu indiferenta, dupa 2 zile de cand nu l-am mai cautat s-a trezit el sa imi dea un sms sa imi reproseze ca l-am uitat, iar eu i-am raspuns ca l-am obisnuit prost, intr-un final i-am zis ca nu mai am chef de fitele lui.la mine a functionat.incearca si tu. pooop
Pai trebuie sa fii si tu indiferenta. Trebuie sa ai demnitate, cum il mai suporti cand el te jigneste asa? Trebuie sa inveti sa nu te mai injosesti. Nici o fata nu merita astfel de jigniri. Un baiat care iubeste o fata nu o jigneste zicandu-i proasta. Baiatul asta nu te merita, crede-ma. Fii indiferenta, plateste-i cu aceeasi moneda. Esti o fata care chiar are calitati si trebuie sa ii tratata ca atare. Cine nu o face, nu te merita. Bafta!
Mutubal întreabă: