| eu_5893 a întrebat:

Stau cu prietenul meu de 4 luni si d la inceput l-am mintit in legatura cu varsta mea. i-am spus ca am 17 dar de fapt am 16. i-am spus asa pentru ca imi placea muult de el si poate se gandea ca sunt prea mica pentru el. el are 23 d ani.cum sa-i spun adevarul?sad

Răspuns Câştigător
| forbidden_1470 a răspuns:

Adu vorba de varsta cumva si spune ceva de genul: Da, trebuie sa implinesc 17 pe data de... dar de fapt am 16 acum.
Daca iti zice ceva de rau spune-i ca nu credeai ca pentru el varsta are atat de multa importanta, ca ai avut in vedere ca IMPLINESTI 17, nu ca ii ai impliniti.
Inventeaza si tu ceva. happy Nu e mare problemawinking

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti sa ai 12 ani, dar sa arati si sa gandesti ca o fata de 20. daca te-a placut pana acum asa, nu cred ca varsta are vreo importanta.Mai ales ca e vb doar de un an diferenta intre ce ai spus tu si varsta reala.

| Mădălina_2296 a răspuns:

Sincer, ai facut o mare greseala, dar daca tine la tine cu adevarat, te va intelege, dar sigur se va supara, iar o mare parte din increderea sa in tine va trebui sa i-o recistigi. Asta se intampla cand nu spui de la inceput un adevar.
Succes:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunteti de 4 luni impreuna si nu va cunoasteti adevarata varsta? Ce fel de relatie este asta? Una virtuala, telefonica? Sa zicem ca va cunoasteti, n-a fost curios sa afle in ce clasa esti, sa-ti cunoasca prietenii?

| Mina a răspuns:

Cum ne-ai spus si noua. Te va intelege, dupa 4 luni v-ati apropiat destul de mult. Daca stai sa te gandesti: ce e 16 si ce e 17? Tot pe acolo.winking

| Lorelai a răspuns:

Si cu an si fara un anlaughing Nu e mare lucru. Spune-i si lui exact ce ne-ai spus si noua aici, ca ai 16 ani si ca l-ai mintit pentru ca te gandeai ca esti prea mica pentru el. Nu e o minciuna grava, asa ca curaj...nu se supara pe tine doar dintr-atata.

identitate
| identitate a răspuns:

laughing Ori 16 ori 17 tot una e! Si nu trebuie sa-i marturisesti nimic, ii spui ca nu a auzit bine cand i-ai spus, in caz ca afla si ajungeti la discutii. 6 si 7 cam tot la fel se aud.happy

P. S. happy Nu intentionam sa fie un raspuns inteligent dar nici asa stupid nu e. Daca nu stiti cum se transforma 6 in 7 (desi ar trebui sa stiti avand in vedere ca la 7 i se spune "septe" tocmai din cauza confuziilor) mergeti cu taxi-ul si o sa vedeti cum merge treaba, transforma chiar 7 in 17! Si numai daca spui "Caaaat?!" revin.big grin
Daca el chiar era interesat de ea in mod sigur stia (sau afla) cati ani are.Deci nu o sa reactioneze prea rau, iar daca o s-o faca nu are nici un drept, el e vinovatul(considerand ca la 23 de ani ar trebui sa gandeasca macar un pic). Dar pentru siguranta e bine sa bagi totul in ceata.
Nu e frumos sa fii mintit, dar fiti mai intelegatori mai ales daca minte pentru a va face pe plac.Mai ales ca ea e inca un copil...si ar fi bine sa va amintiti cum erati si voi.
Daca te incalzeste cu ceva, eu te-as ierta...happy

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Eu te-aş trimite la plimbare în secunda 2.
Adică, dacă m-ai minţit cu cel mai elementar aspect: vârsta, oare cu ce altceva în ceea ce te priveşte m-ai mai minţit?!
Bagă un "text" din ăsta de tipul "merg pe 17", etc. şi dacă merge, ai avut noroc de data asta.
Nu mai minţi pe viitor!

| Sara2 a răspuns:

Stai linistita, ii spui ca ai vrut sa spui ca mergi pe 17 pentru ca mai aveai putin si faceai 17 ani, nu cred ca asta e asa o mare problema 1 an, pup si succes te asteptam cu noi vesti

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

O sa iasa cu scantei cand o sa afle ca l-ai mintit!
Ai facut foarte rau ca i-ai ascuns adevarul!

Depinde cat de stransa e relatia voastra caci cand ii vei spune exista mari sanse sa va despartiti!