Adu vorba de varsta cumva si spune ceva de genul: Da, trebuie sa implinesc 17 pe data de... dar de fapt am 16 acum.
Daca iti zice ceva de rau spune-i ca nu credeai ca pentru el varsta are atat de multa importanta, ca ai avut in vedere ca IMPLINESTI 17, nu ca ii ai impliniti.
Inventeaza si tu ceva. Nu e mare problema
Sincer, ai facut o mare greseala, dar daca tine la tine cu adevarat, te va intelege, dar sigur se va supara, iar o mare parte din increderea sa in tine va trebui sa i-o recistigi. Asta se intampla cand nu spui de la inceput un adevar.
Succes:*
Cum ne-ai spus si noua. Te va intelege, dupa 4 luni v-ati apropiat destul de mult. Daca stai sa te gandesti: ce e 16 si ce e 17? Tot pe acolo.
Si cu an si fara un an Nu e mare lucru. Spune-i si lui exact ce ne-ai spus si noua aici, ca ai 16 ani si ca l-ai mintit pentru ca te gandeai ca esti prea mica pentru el. Nu e o minciuna grava, asa ca curaj...nu se supara pe tine doar dintr-atata.
Ori 16 ori 17 tot una e! Si nu trebuie sa-i marturisesti nimic, ii spui ca nu a auzit bine cand i-ai spus, in caz ca afla si ajungeti la discutii. 6 si 7 cam tot la fel se aud.
P. S. Nu intentionam sa fie un raspuns inteligent dar nici asa stupid nu e. Daca nu stiti cum se transforma 6 in 7 (desi ar trebui sa stiti avand in vedere ca la 7 i se spune "septe" tocmai din cauza confuziilor) mergeti cu taxi-ul si o sa vedeti cum merge treaba, transforma chiar 7 in 17! Si numai daca spui "Caaaat?!" revin.
Daca el chiar era interesat de ea in mod sigur stia (sau afla) cati ani are.Deci nu o sa reactioneze prea rau, iar daca o s-o faca nu are nici un drept, el e vinovatul(considerand ca la 23 de ani ar trebui sa gandeasca macar un pic). Dar pentru siguranta e bine sa bagi totul in ceata.
Nu e frumos sa fii mintit, dar fiti mai intelegatori mai ales daca minte pentru a va face pe plac.Mai ales ca ea e inca un copil...si ar fi bine sa va amintiti cum erati si voi.
Daca te incalzeste cu ceva, eu te-as ierta...
Eu te-aş trimite la plimbare în secunda 2.
Adică, dacă m-ai minţit cu cel mai elementar aspect: vârsta, oare cu ce altceva în ceea ce te priveşte m-ai mai minţit?!
Bagă un "text" din ăsta de tipul "merg pe 17", etc. şi dacă merge, ai avut noroc de data asta.
Nu mai minţi pe viitor!
Stai linistita, ii spui ca ai vrut sa spui ca mergi pe 17 pentru ca mai aveai putin si faceai 17 ani, nu cred ca asta e asa o mare problema 1 an, pup si succes te asteptam cu noi vesti
O sa iasa cu scantei cand o sa afle ca l-ai mintit!
Ai facut foarte rau ca i-ai ascuns adevarul!
Depinde cat de stransa e relatia voastra caci cand ii vei spune exista mari sanse sa va despartiti!