Spune-i motivele pentru care l-ai sunat, poate tu ai ramas cu gandul la fostul. Daca e o relatie de amicitie, cred ca nu ar trebui sa se supere.
Asa sunt tot baietii mai sunt gelosi! Normal ca actualul tau are motiv sa fie suparat(din moment ce el are incredere in tine iar tu il suni pe fostul) si pr meu se mai ssupara pe mine, el il impact nu niste saruturi si ii zic cat de mult il iubesc, sau daca putem facem dragoste(asta nu te sfatuiesc e prea devreme, eu si pr meu suntem de 2 ani impreuna) ce pot sa-ti mai zic...bafta!
Ca esti naiva. Tu nu te-ai fi suparat daca ai fi fost in locul lui? sincer! Nu iti pot spune cum sa te impaci cu el, pentru ca asta depinde de personalitatea lui, dar in mare parte merge cu niste "Scuze" sincere si un sarut.Chiar daca nu merge din prima, dupa asta, in cateva zile se intoarce, totusi, lasa-l sa respire, sa gandeasca, nu-l sufoca cu explicatii. Aaaa, si cel putin pentru o vreme, sa incetezi sa my vorbesti cu fostul, asta daca il my vrei p actualul inapoi.
Ca ai facut o prostie foarte mare sincer eu iti dau sfatul sa termini cu tot daca tii cu adevarat a actualu tau prieten
Ca ai facut o prostie foarte mare sincer eu iti dau sfatul sa termini cu tot daca tii cu adevarat a actualu tau prieten
Ohh.cam urate fazele astea.Incearca totusi sa-i explici motivele tale si sa-l faci sa inteleaga ca numai din "prietenie" l-ai sunat, fara ceva intentii ascunse
In rpimul rand ce cauta pe idul tau? sunteti impreuna de o saptamana nu? nu ar avea dreptul nici sa iti stie parola, asta depinde de tine daca eu dai sau nu, dar in primul rand eu i-as face scandal pentru ca a intrat pe un id care nu ii apartine, si ca l-ai sunat pe fostul, daca el nu poate intelege faptul ca ai ramas cu fostul doar amica, atunci sa mearga la alta care sta toata ziua dupa fundu lui