Nu trebuie s-o iei asa rau, de obicei prostituatele isi fac analizele mai des, se protejeaza mai bine si acolo sansele sant aproape 0 sa tragi ceva, in schimb o straina care nu e in domeniu are sanse mai mari de infectie pentru ca se lasa bazata pe (nu are nimic merg la risc) - mergi la clinica privata sa iti faci analizele fara sa astepti 3 sau 6 luni
Dar de unde pana unde aceasta frica de HIV? Pur si simplu, te-ai gandit ca asta ar putea sa fie? Noi nu putem sa iti zicem daca avea sau nu, insa este putin absurd sa crezi asta, fara niciun motiv concret ca ar avea.
Man ai făcut greșeală ca nu ai rămas cu ea. Dacă arata bine și era sexy și te înțelegeai super cu ea.
Eu nu cred ca ai luat HIV sau vreo alta boala.
Alooo in ce secol ești
Ca nu 21
Femeia munceste in sec 21
Medicina nu o face o proasta si castiga cat nici nu visează multi bărbați.
Sant destule prin parlament care muncesc la maciuca, si asa la noi romanii le bat pe femei, niciodata nu se schimba mentalitatea lor, faza cu gatitu am ziso la misto pentru ca nu se mai complica astea tinere sa faca mancare doar la prostii, interese si pastele masii chestii ascunse care le au in cap
Cam ai dreptate
Mai am ocazii nu e asta problema si nu, nu era buna la pat. altfel daca imi placea, sigur doream mai mult de atat, dar tipa nu era asa frumoasa incat sa fi in relatie cu ea.
Eu doar am fost disperat sa o fac, credeam ca e mai fain cu o tipa mare, dar nu toate fac ciorba buna.
Aha, deci te temi ca vaccinul anti-covid contine semnul fiarei, dar in acelasi timp faci sex neprotejat cu necunoscute.
Esti foarte consistent in gandire, n-am ce sa zic...
Fata a fost cu unu 7 ani!
Poate in acești 7 ani a fost femeia unui singur barbat
După te a vazut pe tine si a atras o tinerețea ta!
Din moment ce dr. vrea sa fie cu tine e clar ca este o femeie serioasă
Ea nu a căutat o aventură
A căutat o relație.
Dr. in mod normal au grija cu cine sa culca și știu sa si faca analize si sa se trateze.
Testul in primele 6 luni iese negatit:*
Dar in primele 2 3 luni esti super contagios.
Eu sunt studenta la medicina și știu de la facultate ca la 2, -3 sapt de la momentul infectati pacientul prezintă simptome de răceală.
In cazul in care te culci cu un neprotejat ....anal e mai riscant
A trecut cam 1 luna aproximativ, nu am. avut. absolut nici un simptom, poate doar intr-o noapte m-am trezit cu nasul infundat dar in rest nimic. e de bine?
Si eu ma simt foarte prost ca am refuzat-o, chiar aproape ca imi vine sa plang, imi e mila daca chiar ma placea, dar chiar nu arata foarte oke, in sensul ca pur si simplu nu ma atragea, Dar crezi ca s-a atasat de mine? Eu iesisem cu ea de cateva ori...
Da! Daca nu te interesa nu trebuia sa ieși cu ea
Da! In mod normal la câteva săpt dupa ce te infectezi faci febră
Și ce dacă a terminat medicina? Riscul nu e atât de mare sa iei HIV in spital, dacă ești atent. Nu atât de mare precum atunci când faci sex neprotejat, cum probabil ai făcut tu.
Soluția e simpla. Costa vreo 60 de lei analiza pentru HIV la un laborator de analize. Și data viitoare folosește prezervativul.
Eu ma refeream, poate ea fiind de la medicina, nu o fi atat de indiferenta sa o faca cu oricine, adica ma gandesc ca poate sansele sunt mici ca ea sa fi avut hiv, la asta ma refeream.
Si da, o sa fac testul