Pentru gelozie nu prea exista tratament. Dar exista o vorba de auraca iubesti ceva...lasa-l sa plece. Daca e al tau...se intoarce la tine.
De unde iti dai seama ca o place, daca spui ca o face in toate felurile? toti avem temeri.cum ca parteneri nostri ne inseala, se gandesc la fosti etc.insa nu totdeauna e si adevarat! daca esti cu el, inseamna ca e deja al tau.si evident ca va-ti mai certat.asta se intampla in fiecare cuplu. daca va-ti reimpacat inseamna ca tineti unu la altu.eu zic ca nu ai de ce sa iti faci probleme.bafta in continuare
Esti geloasa si eu sunt extrem de geloasa ca si prietenul meu... dar andrarada atata timp cat e al tau n-ar trebui sa-ti faci griji...si daca o mai place ramane cu placutuca tot langa tine sta... pune o alta amica sal sune cu nr nec si spune-i ca esti fosta lui pr cea despre care vb u si incearcal sa vezi daca i-ar placea sa se impace cu ea...si sa nu recunosti apoi ca tu l-ai sunat ca risti sa pierzi prietenia prietenei talepoooooooop sper ca te-am ajutat catusi de putin
Esti geloasa...si ti'e frica sa nu-l pierzi... dar, daca si el te iubeste...si prietena ta e de incredere...nu ai cum sa'l pierzi...[normal ca o mai place...ca doar a fost cu ea...(sh timpu cat a fost cu ea conteaza, poate a iubito mult.si nu poate sa o uite...si de aia e cu tine ca sa icnerce sa o uite...)...ai grija:*...
Pai stii ce cred eu ca ar trebui sa petreci mai mult timp cu el si sa i demonsrezi ca tii la el dar sa nu i o spui ca daca ai sa i o spui poate ca te va suci eu cum va vrea pe deget.si eu m am maritat cu fostul prieten al prietenei mele.nu l am vrut la inceput nici prin preajma mea, il tot refuzam cand ma chema la suc.acum santem casat de 6 ani si avem si 2 copii frumosi.