| eliza_2713 a întrebat:

Stau cu un baiat de 23 de ani( eu am 16 si 4 luni) de 2 saptamani.Eu am inceput sa tin foarte mult la el. Dar i-am zis mamei ca stau cu el si ca de fapt are 20 de ani. si nu a fost de acord. si ma cert cu ea in fiecare zi. si m-am saturat.Si eu il cunosc pe acest baiat pentru ca am vorbit cu el 2 ani. Nu stiu ce sa-i mai zic sa o conving ca nu e ca ceilalti ea crede ca vrea doar sa faca drogste cu mine acest baiat si eu inca mai sunt virgina. Da, nu zic ca nu vrea. Dar ma v-a astepta pana cand v-oi crede eu ca e momentul. E un baiat f intelegator dar mama nu vrea sa inteleaga chestia asta. Nu mai stiu ce sa-i mai zic si nu ma lasa sa ma vad cu el. Astep pareri, poate ati sti voi ce sa fac in privinta astastraight face

Răspuns Câştigător
| Kittttttttty a răspuns:

Spune`i ca ti-a dovedit deja ca nu vrea sa se culce cu tine numa.Pentru ca daca vroia numa asta,te lasa,ca tu nu te-ai culcat cu el. Spune-i ca rar mai intalnesti in ziua de azi astfel de baieti si daca e sa regreti,asta e, o sa iti dai seama mai tarziu si omul din greseli invata sau spune-i si lui sa vina sa vorbeasca cu ai tai si atunci poate isi capata mama ta incredere in tine sau in voi, eu asa am facut si a mers.depinde si de caracterul mamei.bafta:*

8 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Pe maica-ta o cunosti de o viata,ea ti-a fost alaturi, ea ti-a dat sa mananci, ea te-a crescut.

Cu ala esti abia de 2 saptamani si esti in stare sa te certi cu maica-ta pentru un coate-goale care abia te stie.

| Nobodyy a răspuns:

Pai mama ta, ca orice mama, este ingrijorata. Si are toate motivele.Totusi nu te va astepta la nesfarsit.Un baiat de anii lui nu va putea.Totusi daca vrei sa continui cu relatia cu acesta o idee ar fi sa vorbesti cu calm cu mama ta si sa ii explici cum este, cam cat crezi tu ca va rezista relatia si sa ii demonstrezi ca poate avea incredere in tine pentru ca ea stie cum te-a crescut.Totusi eu iti spun sa nu te grabesti, chiar daca el o va face.Succes.~Yoni.

| Ela_4663 a răspuns:

Buna. o sa-ti spun povestea mea. poate o sa-ti faci o parere,, si o sa stii ce o sa faci!
Acum un an un baiat mi-a cerut nr. de telefon, eu aveam 18 ani neimpliniti. cand l-am vazut nu-i dadeam mai mult de 25 de ani de aceea i-am si dat nr. E de la mine de la tara si-l cunosteam din vedere! am vorbit o saptamana la telefon iar dupa ne-am intalnit. Vorbind la telefon mi-a spus in ec zi si ce luna e nascut, si am ramas socata ca intre noi diferenta era doar de an, pentru ca suntem nascuti in aceeasi zi, si in aceeasi luna! Cum ne-am intalnit i-am cerut buletinul sa ma conving, deoarece am crezut ca m-a mintit.Era adevarat ce-mi spusese, dar uitandu-ma mai atent am observat ca era mai mare ca mine cu 12 ani fix! Nu arata de cati ani are, pare mai tanar! Ai mei au aflat ulterior si m-au intrebat daca nu pot sa-mi gasesc pe cineva de varsta apropiata! Le-am spus ca suntem prieteni, suntem impreuna, si sa nu se agite ca poate maine, poimaine ne certam, si ca acum vorbesc fara rost! A trecut un an de atunci, Anul asta de ziua indragostitilor ne-am logodit! Este un baiat extraordinar, nu ma asteptam sa fim de nedespartit, mai ales dupa interventia "prietenilor" sau cel putin persoanelor pe care noi le consideram asa! Urmeaza nunta! Sfatul meu! Nu conteaza varsta, si nu te feri de ai tai. spune-le adeavarul, si daca va iubiti nimeni nu va desparte! Organizeaza o masa in familie, invita-l la o cafea impreuna cu ai tai, sa ii cunoasca, si intreaba-ti parintii daca ei s-au iubit vreodata! Poate isi aduc aminte de vremea cand si ei intampinau problemele tale! Bafta! Si daca va iubiti, si in special te iubeste, nu renunta la el. Toti banii din lume nu cumpara fericirea, poate sa zica lumea ce vrea, nu aplecati urechea la lumea asta barfitoare si plina de venin! Te pup! Aveti grija de voi![ scuze de greseli, dar m-am grabit!]

| Ela_4663 a răspuns:

25 scuze. in loc de 15 cat am scris [m`am grabit]

| Ela_4663 a răspuns:

25 in loc de 15 trebuia sa scriu. scuze big grin :*

| Ela_4663 a răspuns:

25 in loc de 15*

| undercover_4494 a răspuns:

Faceti un copil si te muti cu el, sau faceti dragoste si va despartiti, sau continui sa iesi cu el pe ascuns cum ai facut pana acum...

| mirelaflorina a răspuns:

Crede-ma ca el nu te va astepta asa cum zice...la fel am patit si eu zicea ca ma iubeste si ca ma va astepta si eu l-am crezut dar cand il iubeam cu adevarat si tineam enorm de mult la el mi-a zis ca dac nu ma culc cu el ma va paarasi.credema ca asa sunt toticrying(((((((((((((