| Un NiMeNi CeLeBrU a întrebat:

Stau cu un baiat de 3 luni...credeti ca este deverme sa facem petting?big grin vreau sa mentionez ca am 15 ani si el 18big grin

7 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

E devreme si pentru un sarut. Tu esti foarte mica, la varsta la care de-abia incepe feminitatea sa se simta. Luati-o incet, poate intr-un an sa ajungeti la saruturi pasionale, iar cand faci tu vreo 17 ani, puteti incerca pettingul, dar usurel, fara graba.

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Foarte devreme, si mai ai si 15 ani! Mai bine stai in banca ta si asteapta sa crestiwinking

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Decat sa te preseze la sex cumva, mai bine Petting, dar cu grija maxima la igiena manuala, cu unghii scurte si impecabile, spalat pe maini minim 20 de secunde, temeinic, inainte de a incepe sa va mangaiati!
Invatati anatomie, sa stiti din ce sunteti facuti si cum functionati, ok?!

| Bacemi a răspuns:

Cred ca da. Imi e teama sa nu te foloseasca doar pentru sex. Nu cred ca e potrivit decat daca stii sigur ca te iubeste. Oricum, ai grija daca faci asa ceva sa nu ajungeti sa intretineti relatii sexuale. Daca ajungeti la petting sa aveti mare atentie cu igiena.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Cred ca e devreme pentru asa ceva, e mai bine sa nu te grabesti.

daniela
| daniela a răspuns:

Petting este termenul englezesc pentru alintat, giugiulit, pipait, pupacit. deci de ce nu daca nu continuati apoi cu altele...

| RobYnRobYn a răspuns:

Draga mea, petting inseamna a face dragoste prin haine! Nu crezi ca e prea devreme pentru actul sexual?! Sincer, te consideri destul de matura si dezvoltata pentru un asmenea pas? Nu vrei sa termini scoala, sa-ti faci un drum in viata, decat sa faci petting? Te asigur ca in viata sunt multe alte lucruri deosebit de importante si frumoase care iti vor face viata mai frumoasa decat la ce te gandesti tu! Bafta in viata!