Fi ma barbat, ia-o intr-o parte si spune-i "imi place de tine de cand te-am vazut prima oara", "vreau sa stau cu tine, da-mi o sansa" nu e nimic rusinos bafta si spune-mi ce zice
Buna!
Nu poti cuceri o fata decat zicand ca vrei,in primul rand daca ea zice ca nu te place,sau cel putin asa pare,ea probabil ca chiar nu vrea sa aiba dea face cu tine,cum ar fi eu eu cand nu am sentimente fata de un baiat care ma place il ignor total deoarece cand un baiat te place si vede ca u il bagi in seama el intotdeauna va intelege gresit si va crede ca si tu il placi,si sa nu crezi ca daca ea este o fata foarte draguta cum am inteleg eu,o sa se uite nu mai la tine sau la tine in special,avand in vedere ca ea este draguta asta inseamna ca are si pretenti mari in ceea ce privesti termenul "iubit" probabil ca ea isi doreste cam cum imi doresc si eu un baiat dragut,amabil, rabdator, in nici un caz gen cocalar sau mai stiu eu ce, deci parerea mea este ca daca ea nu te baga in seama nu vrea sa aiba de-a face cu tine deci eu ti-as recomanda sa iti stapanesti instictele si sa gasesti o fata potrivita pentru tine!
Hey! Poate te-a intrebat asta ca sa vada ce ii zici... poate se astepta sa ii spui ca iti place de ea. Depinde de la fata la fata. Eu zic sa faci o pauza de uitat la ea si sa vezi ce se intampla: daca incepe ea sa iti arunce priviri sau o intereseaza de tine...e clar. e indragostita de tine. Dar daca nu iti spune nimic inseamna ca nu o intereseaza .
Sper ca te-am ajutat.