Stii, adevarul e ca si pe mine ma scot din sarite uneori intrebarile de genu, dar daca stai un pic si te gandesti, si iti amintesti de cand erai tu de vasrta lor, pe la 11, 12 ani, cel mai probabil si tu, si eu si orice copil, avea curiozitati de genul asta, e ceva normal si natural. Sunt curiosi si cum le este rusine sa intrebe pe cineva, intreaba aici, unde nimeni nu stie cine sunt, cum arata si absolut nimic legat de ei. Bine, asta lasand la o parte toti 'desteptii' care pun intrebari aiurea, fara sens si fara rost si care se cred interesanti si inteligenti. Aiaa cu siguranta au o problema.
Tot ce poţi să faci e să ocoleşti întrebările şi să te obişnuieşti. (+ report)
Deoarece nu e vina noastră că le lipsesc educaţia şi IQ-ul.
Stii, adevarul e ca si pe mine ma enerveaza intrebarile de genu, dar stai un pic si te gandestesti, iti amintesti cand erai tu de varsta lor, pe la 11, 12 ani, cel mai probabil si tu, si eu si orice copil, NU aveam curiozitati de genul asta, e ceva anormal si nenatural.
Bine, situl asta lasa la o parte toti desteptii care pun intrebari normale, cu sens si rost si care sunt mai interesanti si inteligenti decat aia de 12 ani. Aia cu siguranta nu au o problema.
Va trebuii sa-ntelegi ca traim intr-o lume care devine din ce-nce mai curva, nu poti oprii modrenizarea lumii care conclude ca fiecare generatie mai tanara se maturizeaza di-n ce-n ce mai repede.
Eu mi-am facut cont pe TPU in vara anului 2010. SI cand am vazut ce discutii pot exista intre fete de 12 15 ani ma cruciam, am zis ca eu pana atunci am trait pe alta planeta. Aveam 23 de ani la vremea respectiva.
Unele intrebari sunt deplasate iar altele sunt puse la misto.
Buna.
Referitor la fetele care posteaza intrebari legate de menstruatie, este destul de normal, sa zicem ca mama lor nu le-a vorbit despre aceasta etapa din viata unei adolescente, si ele vor sa afle.
Cat despre intrebarile legate de masturbare, lungime, sex, crastavete, plozi, mai ales ca ele la 14 ani fac "sex", iar a 2a zi vine pe TPU si posteaza intrebari de frica de a nu ramane bortoase... acestea sunt intrebari puse de copii in varsta de 11-17 ani, care majoritatea sunt sterse. SAU! intrebari cica postate la caterinca, care sincer pe mine nu ma amuza deloc. Intrebari puse la misto, care, bineinteles si ele vor fi sterse.
Take care!