Chiar ne plac postarile tale Povestea ta e foarte interesanta, si abia astept sa citesc continuarea
Nu stiu de ce ne tot intrebi daca ar trebui sa continui, din moment ce stii ca toti suntem topiti dupa povestea asta si asteptam cu nerabdare sa aflam tot restul.
De ce ne ti pe jar?!
Daaa,te rog sa continui,ti-am urmarit toate postarile si sunt MINUNATE, ca si povestea ta. Daca chiar asa s-a intamplat cum povestesti, pff, insa am auzit ca nu s-a terminat prea fericit, imi pare rau insa cred ca esti fooaarte norocoasa ca ai avut parte de un asa baiat.Te rog sa continui si multumimi ca ne impartasesti o asa frumoasa poveste de dragoste.
Te rog scrie mai des pentru ca in momentul asta povestea ta a captivat pe toata lumea
Scuze ca intervin si eu ca musca in lapte, super ok povestea ta de iubire, chiar ma bucur pentru. tine esti un caz fericit dar, un lucru nu inteleg eu, pe 14 August 2011 ne-ai spus ca iubitul tau are 2 frati mai mici si ca tatal lui murise cand el avea 3 ani(i-mi pare rau) iar azi ne spui ca are de fapt un frate mai mare iar el are 21 de ani.
Din cate vad din povestea ta mai rezulta ca si mama lui s-a recasatorit nu?
Sincer astept cu nerabdare si alte povestiri la fel de siropoase din viata ta, chiar sunt frumoase
Scz. pentru. coment dar am vrut sa stiu acele detalii pentru. a putea contura mai bine caracterul iubitului tau si al tau.
Ms.si o seara faina sa ai!
Atunci povesteam la zi, adica exact cum se intampla scriam. Acum imi amintesc Si atunci intelesem gresit cum ca are 2 frati mai mici...de fapt unul este mai mare decat el si unul mai mic.
Carluta? te mai vezi cu acel baiat? de ce nu-mi bagi id?
Te rooooooog continua! mor de curiozitate sa mai citesc.si sa stii ca eu sunt sigura ca aceste lucruri sunt reale si ca le-ai trait chiar tu si ai putea sa te apuci sa scrii o carte cu povestea ta de dragoste.dar mai intai mai povesteste-ne ce s-a mai intamplat