anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Stiati ca a te prostitua nu inseamna sa faci sex pe bani? Ei bine asa intelegem noi dar a te prostitua inseamna sa ai mai multi parteneri in acelasi timp.Stiati?

Răspuns Câştigător
| buburuzAndreea a răspuns:

Ba da, daca o iei asa... Din punctul asta de vedere sa zicem ca merge. Ca esti curva sau prostituata, nu cred ca iti mai pasa cum iti zice lumea, altfel nu ai mai face ce faci.

14 răspunsuri:
| buburuzAndreea a răspuns:

Mmm. Ciudat. Pai si atunci cum facem diferenta intre cele care fac sex din placere cu mai multi parteneri, nebunatice si nimfomane si cele care stau pe centura, au doi copii acasa si fac asta ca sa aiba ce sa le dea de mancare. Nu mi se pare corect sa se foloseasca acelasi termen.

N-o fi corect, dar celor de pe centura le spunem prostituate si nebunaticelor le spunem curve.

Si cum ramane cu chestia aia ca prostitutia e cea mai veche MESERIE din lume? Meserie, deci se plateste.

Termenul face confuzie.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai diferenta e de "meserie" dar in cazul parteneriatului nu crezi ca am dreptate?

| elena a răspuns:

Dar un barbat care face sex cu trei femei in acelasi timp se prostitueaza si el sau tot femeile raman cele stigmatizate?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da Elena e valabil si pentru barbati.

| Simon_7286 a răspuns:

Mai ce ai cu femeile astea? Am impresia ca este o frustrare la tine si te simti bine folosind astfel de cuvinte! Curve sunt si barbati si femei care isi tradeaza prietenii, care fac tot felul de inselaciuni, etc. Ce ai tu cu corpul femeii care face ce vrea cu trupul ei.Probabil ca n-ai reusit sa ajungi sa cunosti asa persoane.esti un ciudat

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Domnule sint cel care a cunoscut si insotirea de zi si pe cea de seara.Nu vorbesc niciodata din necunostinta, dar dumneata iti cam permiti...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Asta e definitia filosofico-literara, ca legea zice altceva.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu harciog...
Prostituata este cea care face aceasta meserie pe centura.
Curva e aceea care zice ca te iubeste, si ea de fapt trage bani de pe tine si se culca cu altii.

| MarYoBenucci a răspuns:

Nu cred ca inseamna asta sau o fi asa dar eu consider ca a avea m-ai multi parteneri inseamna "curva" care nu o face pe baniwinking si prostituata inseamna aia pe centura sau oriunde care presteaza servicii contra unei sume de baniwinking la fel si la barbati ala care are m-ai multe partenere este curvar si ala care presteaza servicii doamnelor se numesc cv de genu "stripper" si ala cere banu laughingwinking
have a god day happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mai oameni buni mie imi este greu sa spun ceva, sa mint daca n-as sti. mai putin chestiile filozofice care mai dau curs la interpretari.Treba asta nici eu n-o stiam dar mi-a spus-o o doamna psiholog la un centru de minori.Prieteni de familie.

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

PROSTITÚŢIE s. f. Faptă (infracţională) comisă de femeia care practică relaţii sexuale cu diverse persoane pentru a-şi procura mijloacele de existenţă. Sursa:dexonline

Nu pe bani, ci pe... ceapa?

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Harciogule, dar doamna aia pisicoloaga era... cata... matura? Ca poate ea saraca n-a ajuns ever in Nirvana, sexualmente vorbind, si atunci, a face atari asertiuni strict teoretice, e cam apa de ploaie, nu crezi? Ea stie ca in trecutul omeniriii a existat si prostitutie sacra, iar respectivele erau foarte venerate pentru aceasta?! Stiu, suntem in alte vremuri, dar ideea, realitatea faptica nu sunt accesibile oricui, corect, din pacate! Nu o data, nuantele intre placerea intensa in a face sex, si nimfomanie, sau prostitutie, sunt atat de fine, sau fragile, incat cred ca nu e cazul nici sa dam cu piatra, pretinsi neprihaniti!, si nici sa ne pretindem mari moralisti, competenti, etc... Suntem extrem de diferiti structural, cat si ca motivatii, complexe, deloc usor de catalogat sau condamnat! Parerea mea...

| n2paul a răspuns:

Wow si daca o faci pe bani cum se numeste?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mi se pare normal... tu crezi ca pe acelea persoane le mai intereseaza ce si cum le face lumea? eu nu cred si ele o considera o munca sau un loc de munca, ca si oricare altul. Intradevar ele nu au un salar fix doar ce le lasa sufletul barbatilor acelora care sunt satisfacuti mai mult sau mai putin. hai sa zice "o mica atentie pentru generozitatea lor ca au facut o treaba buna" happy