PsihoSex
| PsihoSex a întrebat:

Stiati ca azi s-au implinit 27 de ani de cand ne-a parasit inegalabilul Freddie Mercury?!
Daca se proteja, poate mai traia si azi, si ne-ar fi daruit cine stie cate hituri super in plus!
Deci faceti sex numai cu prezervativ!
Viata si sanatatea sunt nepretuite!
https://www.youtube.com/watch?v=kijpcUv-b8M

5 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Oamenii mă întreabă întotdeauna ce semnifică versurile mele. Ei bine, o să vă spun ceea ce v-ar spune orice poet amabil dacă aţi îndrăzni să-i cereţi să-şi analizeze creaţiile: dacă îl vedeţi, dragilor, atunci e acolo.

citat clasic din Freddie Mercury
Toate iubirile mele m-au întrebat de ce nu o pot înlocui pe Mary Austin, dar pur şi simplu este imposibil. Singurul prieten pe care îl am este Mary şi nu vreau pe altcineva. Pentru mine, ea a fost precum o soţie. Pentru mine, relaţia cu ea a fost precum o căsătorie. Credem unul în celălalt şi asta este suficient pentru mine.

Freddie Mercury în interviu (1985)
Adăugat de MicheleflowerbombSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

http://autori.citatepedia.ro/de.php?a=Freddie+Mercury

un om mare si un caracter mare

| corbulalbrosu a răspuns:

Odihneasca-se in pace. Un artist si o vece de exceptie.
https://www.youtube.com/watch?v=ehnu47aTxUc

| aumih16 a răspuns:

Da a fost demult! intr-adevar! acum vreo 28 de ani! a socat pe toata lumea aceasta veste! mai ales pe fanii lui! care ii ascultau muzica! si il iubeau! probabil a gresit si el! ca a tinut boala secret! dar nu voia toata lumea sa stie! asta este! oricum nu putea sa se vindece de aceasta boala! iti dai seama! medicamentul pe care trebuia neaparat sa il i-a atunci! nu exista! abia dupa moartea lui! a aparut! lua analgezice crezand ca il ajutau mult! dar nu prea l-au ajutat! legat de chestia asta cu prezervativul de ce nu l-a folosit! nu stiu chiar nu stiu! atunci oricum nu se tinea cont de protectie! intr-adevar! faceai sex dragoste ca un actor ***** scuze de limbaj! nu am vrut sa sune asa! dar asta-i adevarul! din pacate! in fine! colegii lui de formatie stiau prin ce trece! aflasera si ei care este situatia! cel mai afectat nu a fost nici john deacon dar nici roger taylor! ci brian may! el a povestit cu lux de amanunte fiecare eveniment in parte! din 1975 pana in 1991! stateau in acel an la masa toti! la un moment dat brian may! il vede pe freddie mercury ca ii arata piciorul! mancat aproape pe jumatate! de boala! ingrozitor! dupa care freddie mercury spunea zicea! imi pare rau ca ti-am aratat piciorul! chiar nu am vrut! dar fiindca esti prietenul meu am simtit nevoia sa o fac! ca sa ma poti intelege! prin ce trec! caci si mie imi este greu! dupa care brian may nu-i nimic! iti inteleg suferinta! ma doare si pe mine crede-ma! sa stiu prin ce boala grea treci! in fine fiecare si-a vazut de treburile lui! insa freddie mercury nu se vedea mort inca! si chiar a reusit sa scoata un ultim album cu formatia! innuendo se chema! si cateva cantece celebre! de pe acel album! these are the days of our lives! innuendo! bijou! show must go on! delilah! i'm going slightly mad! headlong! don't try so hard! ride the wild wind! i can't live with you! toate acestea beneficiau si de videoclipuri! toate! cum a reusit freddie mercury! sa faca toate astea! foarte simplu! consuma vodka stolichnaya! exista si astazi! nu vodka stalinskaya! o bea! si apoi se dezlantuia! incredibil! nici colegii lui de trupa nu intelegeau de ce! dar il ajuta sa cante! nu neaparat ca ii facea bine! ca si asta l-a distrus! in fine termina toate cantecele! si videoclipurile! insa doar la un cantec! ramane o strofa neterminata! pe care promitea freddie mercury! ca o va continua dupa ce isi revenea de la oboseala! asta nu s-a mai intamplat! venise un doctor atkinson! care ii spunea zicea sa se relaxeze! dar nu voia! cerea sa fie schimbat! tuseste! convulsiile il omorau! era in jurul orei 18:30! insa cerea niste sosete! imbracaminte incaltaminte! in sfarsit! acesta numai reuseste sa se scoale! si cade pe spate! nu se mai ridica! de pe pat! la 45 de ani! freddie mercury decedase murise! ramasese doar cu ochii deschisi! si surasul de pe buze! atat! nimic mai mult! a fost la kensington! o slujba de inmormantare! insa cenusa sa! nu a fost aruncata ca la alti cantareti! cantarete! celebri! celebre! pe mare! pe fundul marii! in sfarsit! s-a constatat ulterior ca cenusa sa! a luat-o mary austin! si ca ar fi ingropat-o! langa un cires! prostii! fals! nu a fost niciodata acolo! ascunsa! nici numai conteaza unde este! atat timp ca e mort! vorba aia curiosii mor repede! tot nu o sa afle in orice caz! nimeni vreodata! unde este! e ascunsa bine! in siguranta! si atat! nimic mai mult! nici piatra funerara! nu se stie asadar daca apartine chiar lui freddie mercury! sa nu fie vreo pacaleala! vreun fals! adica el sa aiba un mormant! cu adevarat! al lui! si sa nu vrea nimeni sa stie! unde este! de teama ca si locul sau de veci! va fi vandalizat atacat! cum a fost si cu cel al lui jim morrison! plin de sticle de whisky! din pere-lachaise-ul francez! in fine locul de veci al lui freddie mercury! este chiar situat in kensal green! dat fiind ce scria pe piatra funerara! oricum freddie mercury lasa in urma! valoarea! adica muzica sa! vocea sa remarcabila! cu piese cantece videoclipuri de senzatie! cum ar fi! we will rock you! somebody to love! one vision! friends will be friends! we are the champions! don't stop me now! bohemian rhapsody! love of my life! another one bites to dust! fat bottomed girls! don't lose your head! a cand of magic! i want to break free! radio ga ga! under pressure! etc! si albume de asemenea! cum ar fi news of the world! jazz! a night at the opera! a cand of magic! the works! referitor la ultima strofa pe care nu a reusit sa o termine freddie mercury! a reusit brian may sa o scrie prelucreze! si sa o adapteze dupa aceea! queen a mai existat! dar nu a mai fost niciodata! la fel! indiferent ca a fost paul rodgers! adam lambert! astia nu au cum sa il inlocuiasca pe freddie mercury! niciodata! este ca si cum justin bieber ii i-a locul lui michael jackson! asta clar niciodata! si sigur va iesi tam tam! scandal! daca ajunge asta! regele muzicii pop! eu unul nu as fi in principiu de acord! ala numai baiat nu este! e o fata! si atat! si am incheiat asadar discutia! gata! au trecut insa anii! mary austin revine pe domeniul de la garden lodge! un loc estimat la peste 20.000.000 de lire sterline! sterge gardurile de pozele si poeziile puse in memoria lui freddie mercury! arunca florile! si monteaza camere de supraveghere! e clar ca se muta! definitiv aici! unde exista acel cires sau altul! un singur om stie unde se afla cu adevarat! dar este secret! important este ce a ramas! dupa freddie mercury! asta-i important!

| Anonim2314S a răspuns:

De ce a murit?

| corbulalbrosu a răspuns (pentru Anonim2314S):

,,Freddie Mercury, solistul trupei Queen, a fost fără îndoială una dintre cele mai mari voci pe care le-a dat lumea muzicală. Ne-a părăsit în noiembrie 1991, la doar 45 de ani. Cauza decesului a fost bronhopneumonie cauzată de SIDA.""
https://www.profm.ro/......cury-36355

Întrebări similare