| ana_2556 a întrebat:

Stiati ca SIDA a omorat deja mai mult de 25 de milioane de oameni, iar in acest moment se estimeaza ca 38.6 milioane de oameni sunt infectati cu HIV, fiind una dintre cele mai distructive pandemii din istorie? App pandemie =epidemie care cuprinde într-un timp relativ scurt toată populaţia unei regiuni, ţări etc

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@ana, inteleg perfect ideea. Am spus-o de milioane de ori pe site... Parintii poarta cea mai mare vina, pentru felul in care se comporta copilul, iar scoala este doar o completare. Nu poti, mai Ana, sa fi la curent cu riscurile astea, daca nu poti discuta deschis cu parintii, sau daca esti total imbecil. Virusul HIV nu alege, el este ales! In plus, lipsa unei campanii de informare asupra riscurilor (una agresiva) dusa de televiziunea nationala, lasa loc unei totale inculturi in ceea ce priveste tema postarii tale. Sper ca juniorii sa constientizeze faptul ca SIDA nu face discriminare, acest flagel nu iarta ignoranta, iar ce-i mai rau... este faptul ca mori in chinuri din cauza unei banale boli. In cazul asta, frica pazeste pepenii! Te salut!

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Atita timp cit ai prezervative in buzunar si pentru uz intern nu folosesti decit chestii pentru uz de unica folosinta poti ramine linistita.

| mgtow a răspuns:

Asta e daca nu stie sa se protejeze treaba lor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stiu! Care-i faza?

| ana_2556 explică:

@Kronstadt Treaba e ca am intalnit pe site atat de multi COPII in tot sensul cuvantului complet inconstienti, care sunt sigura ca nu stiu acesc lucru, care cred ca lor nu li se poate intampla asa ceva. Pustoaice de 13 ani care intreaba daca ramane insarcinata daca a facut sex neprotejat. Si pusti carora le e frica ca prietena lor tarfulita poate ramane insarcinata. Nimeni nu intreaba daca pot contacta vreo boala ...Asta e treaba.

| AdY a răspuns:

Ei si ce?

| ynacos a răspuns:

Problema o stim si noi...da-ne o solutie

| missbee a răspuns:

Mult spus pandemie... Sida nu se răspândește prin aer sau prin schimbul de salivă. E pur și simplu consecința iresponsabilității și poate rezultatul faptului că prezervativele sunt prea scumpe. laughing

În fine... da, e trist fenomenul dar practic nu ai ce să faci tu, ca individ într-o societate de nepăsători al căror unic gând e "bine că nu mi se întâmplă mie".