Unele femei nu mai pot ramane insarcinate dupa primul avort (mai ales daca este prima sarcina). Altele raman insarcinate si dupa 10 avorturi. Nu stii niciodata, dar cu doua avorturi la activ ar trebui sa te gandesti de doua ori inainte sa mai faci copii (fiindca pot avea probleme si e pacat sa-i aduci pe lume asa).
Pai daca o ti tot asa nu cred ca se pune problema sa mai ai copii din moment ce nu vrei si faci avorturi pe banda rulanta...helloooo, de metode contraceptive ai auzit? Chiar nu ti-e mila sa omori un copil fara vina ca iti arde tie de P***A si habar nu aveti de metode contraceptive.
Doamne ce a ajuhns lumea asta.
Eu inca sper sa fie o gluma. Daca e adevarat iti pot spune ca nu gandesti, ca esti o femeie usoara, fara scrupule. Dar nu-i problema ca pana la urma totul se va intoarce impotriva ta.
Draga mea rebecca, de ce sa vina si urmatorul avort? Gandeste-te la tine si la viitorul tau. Nu sunt nimeni ca sa te judec dar a face un avort, e pacat. Acum ca e pacat e pacat dar sufletul nu te doare? Ai grija de tine si nu lasa orice porc sa profite doar pentru ca el nu are chef cu prezervativ. Nimeni nu te poate obliga. E corpul tau si cum il vei pastra asa il vei avea.
Nu te judec pentru ca nici macar nu te cunosc si nu sunt in masura sa fac asta. dar riscul de a nu mai putea face copii exista si dupa un avort
Daca oricum nu ii pastrezi pentru ce sa mai faci copii , nu ti'a ajuns sa iei o viata, dai fara pentru a 2. oamenii astia
Ce? Ba. fatuco. uh omori niste suflete nevinovate? Uh de protectie ai auzit? de prezervativ ai auzit? Dc te mai intereseaza daca vei mai putae sau nu avae copii dupa al doilea avort? Doar deja ai omorat 2 suflete? Ce. mai vrei sa mai ucizi inca unu? fatuco.ai nevoie de tratament serios. duet mah la pshiholog. mi-ar fi si rusine sa pun astfel de intrebari. doamne auzi...
E destul de grav sa gandesti asa. Chiar si dupa un singur avort sansele de a duce o sarcina ulterioara la termen scad foarte mult. Sa nu mai vorbim de riscurile aferente unui avort, cum ar fi cancerul de col uterin si complicatii ale aparatului genital. Pana acum am intalnit foarte multe cazuri de femei ale carui aparat genital a trebuit extirpat datorita complicatiilor aparute in urma avorturilor. Daca nu te gandesti la viata pe care o curmi, gandeste-te ca poti sa-ti faci mult rau tie.
Avortul indus (intreruperea voluntara de sarcina) este o procedura prin care se elimina continutul din interiorul uterului. Pentru a face acest lucru, este initial necesar sa se dilate orificiul colului utetin (colul uterin este partea inferioara a uterului care se gaseste in vagin). Acest lucru se face cu niste instrumente din metal, cu diametru din ce in ce mai mare, pe masura ce se destinde orificiul. Fara anestezie este foarte dureros. Urmatorul pas este eliminarea embrionului. Aceasta se poate face prin folosirea chiuretei (un instrument metalic care la un capat are un fel de lingurita), cu care se trece de-a lungul peretilor uterini pentru a desprinde si elimina embrionul, sau prin aspiratie (un aparat care aspira si o canula care este introdusa in uter si aspira embrionul).
Cu cat numarul de avorturi induse este mai mare, cu atat exista riscul de aparitie a unor complicatii, imediate sau pe termen mai lng. Si aceste complicatii pot apare chiar si in conditiile in care intreruperea sarcinii se face in conditii de siguranta.Eu zic ca e mai bine sa te protejezi