anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Stie cineva cum as putea sa scap de ejaculare precoce?
Fara dus la medic, daca exista si alte metode.
Dureaza doar 7, 10 secunde si imi dau drumu.In unele cazuri 20 de secunde.
Exista metode de a scapa.Am vazut spray care prelungeste contactul sexual cu 30 de minute. Dar asa alte tehnici ar da roade bune? Voi ce ziceti? Sau trebuie medicamente.
Si inca ceva credeti ca imi afecteaza sanatatea aceasta problema?
Va rog sa ma ajutati!
Va Multumesc Anticipat! In speranta gasiri unei rezolvari ale acestei probleme.

4 răspunsuri:
| catthshshshs a răspuns:

Am auzit ceva ca ai nevoie de mai mult exercitiu.Sa nu iti fie rusine sa apelezi la masturbare.Cu cat faci mai des sex cu atat mai bine iti vei putea controla muschii si ejacularea.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Cumpara-ti initial niste prezervative cu anestezic local (are Durex o marca, cred ca se numesc Performa). Apoi apeleaza la intelepciunea si intelegerea partenerei (ajuta daca ai o partenera stabila). Incearca sa-ti "reglezi tirul" cu rabdare. Opreste-te cand simti ca te aproprii de ejaculare, intrerupe penetrarea, "raceste-te" un pic si luati-o de la capat. Nu te gandi ca singurul tau scop e sa-ti dai drumul, ci pune-ti imaginatia la contributie, gaseste pozitii, senzatii, etc. Poti, eventual incerca niste spray cu Lidocaina de la farmacie (daca esti tanar si n-ai probleme cardiace), dar nu face exces.
Sanatatea ta nu este afectata, dar trebuie sa inveti sa te controlezi. Nu e usor (mai ales daca esti la inceput), dar cu rabdare si intelegere, vei reusi.

NicolaeComan
| NicolaeComan a răspuns:

Da, e adevărat ce susţine Catty89. Atunci când te masturbezi, încearcă să amâni cât poţi ejacularea.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Vrei sa scapi de ejacularea precoce pentru totdeauna? trimite-mi un email pentru detalii la adresa claudiu1212@yahoo.com