Indiferent dacă porţi sutien sau bustieră, nu ţi se vor lăsa. Bustiera e recomandată în special atunci când faci, ca să îţi susţină sânii.
Pentru a nu ţi se lăsa e indicat sa foloseşti sutiene de marimea corectă. Dacă porţi mai mici, care te strâng, ţi se vor relaxa ligamentele (cele care îţi susţin sânii), fapt care de.a lungul timpului va duce la lăsarea lor.
Pentru tonifierea lor, îi recomand să faci anumite exerciţii indicate pentru această zonă.
Nu, de la bustiera si sutien nu ti se lasa sanii. Sanii ti se lasa de la sedentarism, de la lipsa de exercitiu fizic care sa intareasca pectoralii (muschii care sustin sanul).
Din cate stiu eu de la sutien ti se lasa sanii dar de la bustiera nu, ci chiar e indicat sa fie purtat.
Buna,pai si eu port bustiera si nu mi se lasa, dar cati ani ai, si la sutien nu stiu foarte bine dar iti recomand bustiera(e mai comoda dupa parerea mea)
Sunt baiat asa ca din ce am auzit fetele prin clasa ca barfeau de bustiere si de sutien iti zic ce am auzit
De la bustiere nu ti se lasa sanii dar de la sutien ti se lasa...asa am inteles
Buna de la sutien ti se lasa dar de la bustiera nuasa ca poti purta cu toata increderea bustiera
De la bustiere nu, crede-ma. Daca porti sutien de mica si inca nu ai sanii formati da, o sa se lase. Poti purta bustiera fara griji, nu o sa se lase, poti purta sutien mai incolo, cand crezi tu ca e necesar Fundita
Da ti se lasa la sutien nu se lasa dar cel mai bine e sa incerci prin varianta exemplului incerca!