Am citit pe internet si stiu ca s-a dat o lege, dar in unele zone inca se mai fac chestia asta
Atunci, de ce vrei să riști asta?
Orice medic ginecolog poate da un asemenea certificat sau dovada de virginitate, in urma unui control ginecologic, platit evident.
De unde stii tu?
De la medic
Draga Violetta ma asteptam la mai mult de la tine, nu mai se practica asa ceva am fost personal si m-am interesat, daca nu stii sa dai un raspuns concret nu mai speria persoanele.
Ai mers tu si ai cerut un document prin cares a se mentioenze ca ai himen intact si nu ti-au dat?
Ma indoiesc, generalizarea ta nu face nici un sens, fiindca medicul are obligatia sa scrie ceea ce constata la o consultatie ginecologica.
Da am mers personal la inml, virginitatea nu sta intr-un himen, alte femei pot fii elastice si sa nu li se rupa himenu
Corect! Si tosui un medic gineoclog isi poate da seama daca fata aia este "virgina" sau nu, fiindca virginitatea nu consta doar in ruperea himenului, asa cum ai spus si tu, controlul gineoclogic la virgine putandu-se face prin anus, si prin ecografii, analize ale secretiei vaginale samd.
Nu se mai face asa ceva ce naibii esti batuta in cap? In Romania nu se mai practica teste de virginitate la cerere poate la tine in Australia acolo
Nu exista teste de virginitate si nu cred ca au existat vreodata, ci control medical ginecologic unde se poate vedea/constata medical daca esti sau nu virgina (himen deflorat samd).
Nu am scris nicaieri ca ar exista teste de virginitate!
In ce priveste batutul in cap, este clar ca tu esti aceea odata ce esti total incapabil sa vezi ce am scris si sa comentezi taman pe dos.