Stai linistita, ca nu-i indicata fetelor!
Iar un barbat nu va sta sa o dilueze, ca nu face sens... posibil sa fie amara, posibil sa ii provoace voma, de aceea este indicata sa o iei toata, odata, inghitita cu apa.
Mi-e greu sa cred ca te-ai coborii intr-atat incat sa-i pui cuiva in bautura pastila, ca sa profiti de el.
Ar fii josnica actiunea ta si probabil ca s-ar solda cu o ruptura a relatiei sau cu o bataie zdravana, ca sa nu mai spun ca-i ilegal ceea ce vrei sa faci.
Probabil vrea sa ii pună unui băiat în bautură . Bietul băiat .
In mod clar si evident aceasta este de fapt sensul intrebarii ei.
D-na @Jassmina, cea care ''se pricepe la toate'' in acest caz NU s-a prins de adevaratul sens al intrebarii postate.
Dacă băiatul o sa vrea sa plece acasă de rușine că este mult prea incantat un compania fetei și nu își dorește ca ea sa observe. O sa ne trezim cu o întrebare din partea Emmei "cum sa legi o persoana?". Vrea sa profite de băiat . Mă gândesc că el nu își dorește sa se culce cu ea. Altfel ar fi fost foarte ușor de "trezit" și menținut fara pastiluțe . Sa ii pui în bautură.
Pai, pastila dizolvata schimba gustul gustul bauturii, iar daca acela isi va da seama cand duce paharul la gura, fata risca sa primeasca o mama de bataie serioasa, ca ala poate interpreta asta, ca otrava, pana se va dezmeticii ca-i vorba de altceva.
Știu și sunt conștientă de ceea ce spui. Numai că domnișoara, nu este! Ce înțelegi din întrebarea ei? Îți spun sigur ca se gândește sa ii pună în bautură pastilă
CosminCelSexy întreabă: