| consilierindragoste a întrebat:

Stie cineva de ce atunci cand alegem persoana iubita credem ca e alesul/a si dupa un timp ne dam seama ca am gresit

Răspuns Câştigător
| Anamaria_1628 a răspuns:

Iti trebuie o viata sa cunosti o persoana cu adevarat.probabil ca nu iubesti cu adevarat.in ce durata ai realizat acest lucru? daca e vorba de cateva luni e clar ca nu e dragoste, si daca e vorba despre ani atunci probabil ca ea e aleasa doar ca e monotonie intre voi si ar trebui sa faceti pauza sau sa incercati ceva nou ca sa te trezesti. dupa parerea mea.

33 răspunsuri:
| ganton a răspuns:

Ca esti proasta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Atunci cand cunosti o persoana cat de cat si simti o atractie pentru ea, iar daca acea persoana simte si ea un fel de atractie fata de tine, cel mai probabil veti ajunge sa fiti impreuna. E frumos acel joc al seductiei cand incercati sa va cuceriti si asa mai departe. Dupa o anumita perioada ajungi sa te plictisesti de monotonia asta cotidiana, in care trebuie sa fii cu aceeasi persoana si incepi sa iti doresti ceea ce nu ai. Mereu cand nu avem ceva ne trezeste interesul, dar apoi nu mai simtim nimimc. Asa suntem mereu foarte lacomi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dc toti cred ca dragoste adevarata nu exista si multi dupa ce au fost dezamagiti in dragoste nu cred in ea