| Pruvi a întrebat:

Stie cineva de ce mi se contracta penisul in loc sa se decaloteze la varsta de 14 ani?

4 răspunsuri:
| HappyGrumpy a răspuns:

Trebuie sa ne desenezi, te referi ca inca nu s-a dezlipit preputul, si inca mai este acoperit? atunci trebuie sa mai muncesti un pic pana se lasa pielea, este cam dureros, dar daca nu vrei sa tai pielea cu bisturiul asa zisa circumcizie te-ar fi scapat de griji, dar daca esti virgin e normal.

| Pruvi explică (pentru HappyGrumpy):

Deci ca sa fiu mai exact, atunci cand incerc sa "trag" de el nu iese deloc, se strange mai rau.Trebuie sa mentionez ca am un fel de punct negru pe pretul, dar personal nu cred ca acesta il "tine" intr-un fel.Si da, sunt virgin

| HappyGrumpy a răspuns:

Laba de urs... pai e normal sa te stranga, inca nu l-ai fortat destul, o sa te doara am mai zis, dar daca ti-e frica de alunita e mai bine sa mergi la doctor, iti va spune exact despre ce este vorba si nu iti fie rusine sa vb cu parintii tai, eu am un prieten care a ajuns la 19 ani sa mearga sa-l taie, unii nu sunt atat de insistenti incat sa suporte durerea facuta cu mana lor, ori o faci in etape... putin cate putin pana se rupe sau se lasa, ori taie doctoru cu lama, tu alegi,

| Pruvi explică:

Sa fiu mai precis, cand incerc sa-l decalotez se strange mai rau, nefiind vizibila nicio parte din "cap".Am si un fel de punct negru pe preput, posibil acesta sa fie cauza.As incerca sa ma masturbez putin mai "violent", insa imi e teama ca daca se rupe acel punct negru(sau alunita) cred ca ar putea fi cancerigena...idei/sfaturi?